2777
2789
عنوان

انتخاب همسری که بهش هیچ حسی نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالی کیس تو چجوریه؟چرا دوستش نداری؟

وضع مالیش نمیدونم چطوریه ینی هیچ وقت درمورد پول و اینجور چیزا حرف نزدیم ولی حس میکنم متوسطه 

ما باهم دوست بودیم بعد خودش کات کرد بعد از دوسال برگشت الان هیچ حسی بهش ندارم کلا برام مهم نیست دیگه با ظاهرش مشکل دارم نمیتونمم بهش بگم الان گیر داده میخوام بیام خواستگاری نمیدونم چیکار کنم حتی الان داره فکر میکنه طلا برام چی بخره دارم روانی میشم یه مشکلی دارم گفتم اگه بهش بگم حتما بی خیال میشه میره ولی گفت برام مهم نیست نمیدونم دیگه چیکار کنم نمیتونمم دلش بشکنم 

الان پشیمونه؟

از اول می‌گفت نمی‌خوام و ما گوش ندادیم گاهی وقتا پشیمون میشه چون پسره بد اخلاقه و ما درست تحقیق نکردیم . مشکل خواهرمم قیافه ی پسره بود و اینکه بهش حسی نداشت. ولی پسره خودش رو تغییر داد به خاطر خواهرم و خوشگل تر شد . بازم خواهرم گاهی وقتا پشیمون میشه گاهی وقتا هم ازش تعریف می‌کنه 

ولی بازم بعد عقد خواهرم دیگه قیافش اونی نیست که قبلاً بود . قبلاً خیلی خوشگل و سفید و توپر بود . الان لاغر مردنی شده و رنگ به صورتش نداره من که خیلی تعجب کردم دیدمش هیچ قرص و داروی تقویتی هم بهش نمی‌سازه . به نظرم پشیمونه و به روی ما نمیاره

سلام با مشاوره حتما صحبت کنید . رد کنین بهتره ولی باید همه چیزو و شرایط زندگی خودتون رو بسنجین که بعدا پشیمان میشید یا نه.

بقولی اونایی که ۴ دانگ دلشون باهمه ممکنه بعدا به مشکل بخورن و با هم کنار نیان و از خودگذشتگی چندانی نکنن ، وقتی رضایت چندانی ندارین صلاح نیست .

خدا کافی ست.

من با کسی ازدواج کردم که بهش حسی نداشتم و الان ۳ سال گذشته و هنوزم همینم حتی گاهی ازش بدمم. میاد

بنظرم حس قبل از ازدواج خیلی مهمه

از بس دوسش ندارم وقتی بهم میکه دوستت دارم باور نمیکنم و معتقدم اونم هیچ حسی بهم نداره

احساسو‌ دسته کم نگیر عزیزم

چرا خانوادت مجبورش کردن با اون مرد ازدواج کنه؟

چون خواهرم به یکی علاقه داشت که مطمئن بودیم با اون بدبخت میشه چون کار درستی هم نداشت و اخلاق هم نداشت دست به زن هم داشت ولی معلوم بود خواهرم دوسش داره هیچوقت نگفت ولی ما می‌فهمیدیم غیر مستقیم بهش اشاره میکرد . این خواستگار هم به نظر ما اخلاقش خوب بود و پولدار بود و می‌تونست زندگیش رو جمع کنه . ولی متاسفانه اخلاق نداره خیلی اهل گلایه و شکایته