2777
2789
عنوان

آی وی افی ها میشه بیاین

254 بازدید | 32 پست

سلام دوستان دکترم گفته از الان شروع میکنیم برای 3ماه دیگه پروسه ای وی اف رو 

حالا من ازتون سوال دارم کیا ای وی اف کردن تو این 3ماه چ کارهایی میتونم انجام بدم ک شانسم بالا بره 

واینکه هزینه اش چقدر در میاد؟ 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مراکز خصوصی هزینش بالاست مخصوصا مام حالا به شما نگفته چقدر میشه هزینش و اسم دکترم ممکنه بگین؟ من فعل ...

ن هیچ چیزی از هزینه نگفتن اما دکتر من فریبا عباسی اصفهان اما بیشتر میگفتن توی مرکز پویش میرن فک کنم همون مرکز پویش انجام میدن 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

سلام

.عزیزم این ۳ ماه علاوه بر داروهایی ک دکتر بهتون میده فولیک اسید هزار هر روز یدونه‌.ویتامین د۳ روزی یدونه.عرق رازیانه اگر در دسترس داشتین روز نیم فنجون اگه نداشتین دونه های رازیانه رو بجوشون وبخور.مواد خوراکی باد دار نخور وقتی ظرف میشوری سعی کن شکمت خیس نشه ک باعث سردی رحم میشه.رحمت گرم نگه دار ماساژ بده با روغن سیاهدونه شکمو نافتوچرب کن.روزی رفتی واسه تخمک کشی حتما نشاسته وشیر قاطی کن یه لیوان بخور.بعد انتقالتم کار سنگین نکن.آروم راه برو اروم پاشومطلق نخاب ک خونرسانی ب رحمت انجام بشه.گوجه نخور لبنیات نخور .ادویه نخور تو غذاهات.شیر و نشاسته قاطی کن حتتتما بخورهرروز.لوبیاسبز خام بخور تا روزی میری واسه تست خون.آلو بخارا بخور یبوست نشی امیدوارم موفق باشی تو این پروسه سخت 

پانکچر چی هست؟

نمیدونم دقیقا کدوم مرحله ای اول باید ازمایش و عکس رنگی نمونه اسپرم بدین بعدش بهت امپول مبدن طی دوهفته میزنی بعد میری ک تخمکاتو میکشن اسپرمم میگبرن از شوهرت جنین تشکیل میدن بعد یکی دوماه میگن بیا میری ک واست انتقال بدن

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺