2777
2789
عنوان

دوست صمیمی پنهان کار

440 بازدید | 15 پست

من و این دوستم 5 ساله  که  هم و میشناسیم و خیلی صمیمی بودیم

با اینکه بالغانه رفتار میکردیم اما از جزییات زندگی هم باخبر بودیم نه خیلی ! در حد نرمال

راجع به پسرا همه چیز و میگفتیم

مثلا فلانی  تکست  داده فلانی و دیدم امروز و .....

تا اینکه حدود یکسال پیش این دوستم با یه پسری اشنا شد (که به من همون موقع نگفت) و خب این پسر و از طریق یکی از دوستای جدیدش( که اصلا انسان درستی نیست و روابط نامشروع زیادی داشته با اینکه سنش کمه و همه رو هم با عکس برای دوستم میفرستاده و تعریف میکرده این دختره) شناخته بود و با هم چت میکردن

من وقتی فهمیدم که واسطه ی این پسر همون دختر بی شخصیته بود به دوستم گفتم که دیگه چت نکنه ولی دوستم ادامه داد

تا اینکه یه بار ما قرار بود بریم دو نفری بیرون و گفت اون پسر هم ببینیم

من راضی نبودم چون اهل دروغ به مامانم و بابام نیستم و دلم نمیخواست به خاطر دوستم ازشون پنهان کنم ولی نشد خلاصه مجبوری رفتیم کافی شاپ اون پسر هم اومد

از همون لحظه ی اول فهمیدم یه هول و لاشیه و خداشاهده وقتی گوشیش و داد دست دوستم تا یه سری عکس ببینه تو تلگرام من فوری زدم رو share media  ی پسره و دیدم کلی نوووود و پ*ورن برای یه خانومی فرستاده خیلی حالم بد شد 

دوستم هم همینطور به روی هم نیاوردیم جلوی پسره هر چقدر هم من میگفتم بیا بریم حاضر نبود بیاد رفیقم خلاصه کلی باهاش حرف زدم بعدش

گفتم این پسر خیلی هرزه ست سطح خانواده ی  تو این ادم نیست و ... اونم قبول کرد و گفت باشه ارتباطم و قطع میکنم. تا اینکه چند ماه بعد اعتراف کرد که یه مدتی بعداز اون قرار با پسره چت و .. داشته و رل زدن که من همون موقع هم خیلی ناراحت شدم و جریان اون پسر تموم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو ربطی نداشته بگی چت نکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

تا اینکه پارسال زمستون دیدم خواهر دوستم پیام داده که میدونی این پسر جدیده کیه؟ منم گفتم نه و اینا تازه فهمیدم دوستم با یکی دیگه تو دانشگاه رل زده و به من نگفته:)))

خیلی حس بدی بود. من به روی خودم نیوردم تا اینکه چند ماه بعد بهم گفت که اره من با یکی بودم ولی چون میدونستم دعوام میکنی نگفتم (چون پسر درستی نبود اینم) خلاصه من کینه به  دل گرفتم ازش چون خیلی صمیمی بودیم و من حالم گرفته شد

خیلی هم عوض شده  تازه الانم بایکی دیگه رل زده در کل من زیاده روی کردم؟ یا واقعا مشکل از اونه؟

تا اینکه پارسال زمستون دیدم خواهر دوستم پیام داده که میدونی این پسر جدیده کیه؟ منم گفتم نه و اینا تا ...

تو واسش مامان بازی در میاری اونم ازت فاصله میگیره که مواخذه نشه

یا یه نفر و روابطش در سطح تو هستن و با طرف دوست میمونی

یا رابطتو باهاش قطع میکنی

تعیین تکلیف نمیتونی بکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو واسش مامان بازی در میاری اونم ازت فاصله میگیره که مواخذه نشهیا یه نفر و روابطش در سطح تو هستن و ب ...

موافقم 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
تا اینکه پارسال زمستون دیدم خواهر دوستم پیام داده که میدونی این پسر جدیده کیه؟ منم گفتم نه و اینا تا ...

اصلا روابط اون به تو ربطی نداره که بخواد بهت بگه 

چرا بیاد به تو بگه تو رابطه ست که چی بشه؟؟؟

توام تنها کاری که میتونی بکنی اینه که مثل خودش بشی بهش چیزی نگی و تمام

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

تو واسش مامان بازی در میاری اونم ازت فاصله میگیره که مواخذه نشهیا یه نفر و روابطش در سطح تو هستن و ب ...

دقیقا من دوستیم و باهاش قبل از این جریان بهم زده بودم ولی روز تولدم اومد دم خونمون گریه کرد

اصلا روابط اون به تو ربطی نداره که بخواد بهت بگه چرا بیاد به تو بگه تو رابطه ست که چی بشه؟؟؟توام تنه ...

چون دوست صمیمیمه و ما خیلی نزدیکیم 

رفت و امد دارم با خانواده ش 

اگه از اول کلا نمی گفت مشکلی نبود

ولی وقتی فقط اینها رو پنهان میکرد