2777
2789
عنوان

گردنم 😩

266 بازدید | 16 پست

گردنم موقع راه رفتن صدامیده 

از بچگی  بد میشستم   و دچار  عارضه سر به جلو هستم و ۲۲ سالمه این صدای   گردنم موقع راه رفتن از چیه 

یه مدت چاق بودم لاغر کردم خوب شد  الان باز بعد اینکه چاق شدم بر گشته  توروخدا توهین و مسخره نکنیدنگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خش خش یا جیزر جیر می کنه

الان فوبیام شد خواهر😭😭😭😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

شنیدم موقع راه رفتن مچ یا زانو صدا بده گردنو نمیدونستم😐

دکتر نرفتی؟

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
شنیدم موقع راه رفتن مچ یا زانو صدا بده گردنو نمیدونستم😐دکتر نرفتی؟

من همینجوری ام،راه که میرم انگار یکی داره قلنج دستاشو میشکونه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مرسی روحیه میدی

من فکم اینجوری ولی واسه گردن خوب تا حالا نشنیدم همچنین چیزیو 🚶🏻‍♀️هعییییییییی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چرا این طوریه؟؟؟؟

ندومبه🫥

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ