2777
2789
عنوان

اخلاق گند شوهرم

377 بازدید | 33 پست

بخدا دیگه از زندگی سیر شدم الهی به حق حضرت رقیه ک امروز شهادتشه فردا رو نبینم...شوهر احمقم هرغذایی نمیخوره مرغ اصلا لب نمیزنه بادمجون نمیخوره عدس پلو نمیخوره فقط گوشت میخاد و کباب و قرمه سبزی حتی غذای ربی هم نمیخوره دیگه دیوونه شدم همش نمیدونم باید چی درست کنم استرس میگیرم بعدم اگ غذاش دیر بشه دنیارو بهم میزنه امروز واسم کار پیش اومد نتونستم ناهار درست کنم بعدم رفتم سفره حصرت رقیه اش و کاچی و عدس پلو دادن لب نزدم اوردم برا این هزارتا ناسزا گفت و داد و بیداد که من تو یبار مصرف نمیخورم باید ب اون خونه میگفتی تو قابلمه بفرسته برامن وای دیوونه شدم بچه شیر میدم عصبی ام دارم میمیرم دلم نمیخاد شیر بدم ب بچه

عزیزم یه لیوان اب خنک بخور چنتا نفس خیلی عمیق بکش ده تا صلوات بفرس یه وو بگیر بهش شیر بده با شوعرتم وقتی ارومه دردو دل کن و ناراحتیتیو بگو ان شاالله همه چی درست شه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما در قبال همسرت وظیفه داری اون می‌ره سر کار شما هم باید غذا بپزید 

مثلا شوهرتون به بهانه عاشورا و تاسوعا برای بچتون پوشک نخره و بگه یه روزه و دو روزه آیا شما قبول میکنی 

شما هم وقتی غذات آماده نبود روضه نمیرفتی صبر میکردی یه چی مینداختی تو قابلمه وقتی پخت بعد می‌رفتی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
شما در قبال همسرت وظیفه داری اون می‌ره سر کار شما هم باید غذا بپزید مثلا شوهرتون به بهانه عاشورا و ت ...

زن وظیفش نیست گلم 

این عقایدتونو درست کنین 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

چقد مثل منی 

هر روز صد دفعه میگم خوش به حال کسایی که شوهر بد غذا و ایراد گیر ندارن 

شوهر منم عدس پلو استانبولی تن ماهی قلقلی و هر خورشتی به جز قرمه سبزی نمیخوره 

فقط عاشق چلو گوشت و سوپ هس 

غذای تکراری که عمرا بخوره 

برای شام غذای ساده درست کنم مثل املت و کوکو  نمیخوره

واقعاااا کفرمو درآورده .. هیچ راه حلی هم ندارم مگر اینکه شوهرمو عوض کنم😂😶

دیگه فکر و ذکرم شده اسم غذا پیدا کردن 

♡
زن وظیفش نیست گلم این عقایدتونو درست کنین

تو عرف جامعه ما وظیفه اش هست پرنسس که نیست بشینه خونه و بره روضه مرد بره سر کار 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

منم همسر بد غذا دارم ولی یه وقتاییم خودم مقصرم چون دقیقه نودی هستم شماهم وقتی می دونی این اداهاش رو اول غذا آماده میکردی بعد می‌رفتی یا غذا رو تو یه بار مصرف نمیذاشتی جلوش میریختی تو قابلمه.نفرین و آه و ناله هم نکن تا وقتی درست رو از این ماجرا نگیری همینه ماجرا.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

حق داری کارش اشتباه بودا باهاش حرف بزن از طرفی شوهرتو ک میشناسی حوصله بحث نداری قصد طلاقم نداری سعی کن کمتر بهونه دستش بدی صب قبله رفتن یچی براش سر هم میکردی بعد میرفتی  امیشه شبه قبلش ازش بپرس چی میخاد ک بعد بهونه نگیره

زن وظیفش نیست گلم این عقایدتونو درست کنین

میشه شما وظیفه زن خانه دار رو تعریف کنید؟؟؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚