2777
2789
عنوان

به نظرتون شستن ظرف های

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدخوب چجوری اینقدرسریع کارمیکنی؟ حتما حرکت دستات خیلی سریعه و اینکه موقع کار حواست پرت نمیشه توفکر ...

نه از وقتی پسرم به دنیا اومده دستم تند شده از طرفیم وقتی شوهرم خونه باشه اصلا دوست ندارم ظرف بشورم یا تو آشپزخونه باشم میگه بیا بشین صحبت کنیم منم چون عذاب وجدان میگیرم اگه ظرف مونده باشه می‌ره رو عصابم بهش میگم تایم پنج دقیقه ای بگیر اونم کورنومتر روشن می‌کنه 😂😂🤕خلاصه که مجبورم خواهر😂😑

چقدخوب چجوری اینقدرسریع کارمیکنی؟ حتما حرکت دستات خیلی سریعه و اینکه موقع کار حواست پرت نمیشه توفکر ...

تازه موقع ظرف شدن اگه کسی صدام کنه متوجه نمیشم انقد که تو فکر میرم و تمرکز میکنم خیلی کیف میده خیال پردازی میکنم موقع ظرف شدن😂😂

نه از وقتی پسرم به دنیا اومده دستم تند شده از طرفیم وقتی شوهرم خونه باشه اصلا دوست ندارم ظرف بشورم ی ...

یعنی قبلا کند بودی  درچه حد؟!

من قبلا فک کنم دوبرابر تایم الان وقت میزاشتم براظرف شستن اونقدر ک به دل خودم و باوسواس میشستم 

پس منم یه مدت تایمر بزارم ک بهتر بشم

چقدرخوبه ک رابطه تون اینقدر قشنگه و میخاین زودتر باهم صحبت کنین

ولی بگو خودشم بیاد کمک🤣🤣

تازه موقع ظرف شدن اگه کسی صدام کنه متوجه نمیشم انقد که تو فکر میرم و تمرکز میکنم خیلی کیف میده خیال ...

اهان  ولی من اگه خیلی توفکربرم  حواسم از ظرفا پرت میشه و دیر میشورم

هی به خودم یاداوری میکنم تند بشور تند بشور😂😂

واقعنم جواب داده  روزای اول سخت بود  ولی الان خوشم میاد کیف میکنم میبینم چقدر سریع انجام دادم و تموم شد

یعنی قبلا کند بودی درچه حد؟!من قبلا فک کنم دوبرابر تایم الان وقت میزاشتم براظرف شستن اونقدر ک به دل ...

قبلاً هم کند بودم هم تنبل چون تایم زیاد داشتم بچه نبود میذاشتم هروقت حال داشتم میشستم ولی الان دیگه نمیشه 

بزرگترین اشتباه و کردم زمانی که اوایل ازدواج می‌گفت کمک کنم من میگفتم نه بدم میاد مرد بیاد تو آشپزخونه الان داره سو استفاده می‌کنه🤕😂😂