2777
2789
عنوان

به نظرتون شستن ظرف های

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دونفر بزرگ و دو نفر کوچیک فقط ظرف خالی بیست دقه طول میکشه چجوری بعضیا انقدر سریعن ظرفا نمیوفته از ...

منم قبلا اینطوری بودم  الان مثلا دارم سریع میشورم

بقیه بهت میگن اروم و ب دل خودتی؟

۱۰ دقیقه با پاک کردن 

و جم و جور کردن دیگه ؟؟؟

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

منم ظرف شستنم تنده ولی باید اعتراف کنم متاسفانه میذارم زیاد جمع شه هر وقت برم پای سینک کمتر از نیم ساعت نمیمونم کل جا ظرفی هم پر میشه بازم ظرف میمونه چنتا برای سری بعدی🥴🥴

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من دونفر بزرگ و دو نفر کوچیک فقط ظرف خالی بیست دقه طول میکشه چجوری بعضیا انقدر سریعن ظرفا نمیوفته از ...

گربه شور

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چقدخوب چجوری اینقدرسریع کارمیکنی؟ حتما حرکت دستات خیلی سریعه و اینکه موقع کار حواست پرت نمیشه توفکر ...

تو اون جوری نشور مایع ظرفشویی روی ظرفا می مونه سرطان گوارشی میاره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

همش به كميت و زمان توجه نكنيد

كيفيت كار هم مهمه

من توجه دارم در حين اينكه زيادي وسواس خرج ندم تميز هم بشورم

زمانم هم زياد نشه آب و مايع هم صرفه جويي كنم

اول از ظرفاي تميزتر شروع ميكنم تا برسم ظرفاي چربتر و چسبيده

اهان ولی من اگه خیلی توفکربرم حواسم از ظرفا پرت میشه و دیر میشورمهی به خودم یاداوری میکنم تند بشور ...

با گوشی تایم بزار بشور بعد که موفق شدی شکلات به خودت جایزه بده😂

همیشه اول همه ظرفارو تو ظرفشویی جم کن منظورم اینه مثلاً بخاطر یه لیوان نخوای بری از رو کابین برداری هر چی هست بریز تو ظرفشویی اگه سینک دوقلوعه تو یه قلوش بریز بعد رو همشون آب بگیر که کثیفیشون تا حدی بره مجبور نباشی دم به دقیقه ابو باز کنی همه رو کف کن بریز تو اون یکی قل سینک موقع ابکشی هم اول بشقاب بعد قابلمه آخرش هم همه قاشقا رو با هم بشور اینجوری راحته

خب شستن داریم تا شستن

بعضیا تند میشورن ولی مثلا موقع آبکشی اصلا دیگه نمیسابن یه آب خالی میگردونن تو لیوان و میذارن تو آبچکون

یا سینک رو یه اسکاچ الکی میکشن و آب میریزن خب معلومه سریع تمام میشه

البته بعضیاهم تند میشورن هم تمیز که تعدادشون خیلی کمه

🌷