2777
2789
عنوان

زائر اربعین ( سفیر نی نی سایت)

1286 بازدید | 48 پست

بچه ها سلام؟ چه خبرا؟ 

محتوایی که روی سایت رفتو دیدین؟ 

کیا میخوان برن؟ 

کیا رو میتونم ببینم؟ 

راستی یه راهنمایی برای سفر اولی بهم میکنید؟

نهنگ اقیانوس آرام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته دیگه میرم انشالله

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

چه کاربری هایی میبینم جدیدا؟! 

شماها اون روز تا حالا کجا بودین؟! 

چند نفر هم هستین ولی هیچکدوم به سایت رسیدگی نمی‌کنید 🫤

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

وسایل زیاد برندار

فقط چیزای ضروری

لباس کم بردار چون انقد گرمه تا لباس بشوری زود خشک میشه

یکم خوراکی برای مدتی که میخوای از مرز رد بشی بردار چون طولانیه گشنت میشه

اگه میخوای پاهات تاول نزنه

حنا خیس کن کف پاهات رو حنا بزن دوبار این کارو تکرار کن قول میدم تاول نزنه چون چندساله خودم اینکارو انجام میدم

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

توی سماح ثبت نام کردم، اونجا باید درخواست ارز بدم؟

نه

از توی بله میتونی تهیه کنی

ما ازونجا گرفتیم