2777
2789

بنظرتون تا ۳۹ هفته چقدر میشه

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه به احتال زیاد ۴ میشه بچه من همین وزن بود تو هفته ۳۹ شد ۴۵۰۰ که دنیا اومد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خوبه به احتال زیاد ۴ میشه بچه من همین وزن بود تو هفته ۳۹ شد ۴۵۰۰ که دنیا اومد

چیا میخوردی

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
من ۳۵ هفته بچم تازه ۲ کیلو بود هفته ۳۸‌به دنیا اومد وزنش ۳۷۰۰ بود

چیا خوردی اون مدت

ولی ممکن نیس تو س هفته ۱۷۰۰ اضاف کرده باشه ها

نهایت جنین هفته ای ۳۰۰ گرم اضاف میکنه

چیا میخوردی

اینا که میگم و هر روز میخوردم دو لیوان شیر پرچرب آجیل موز تخم مرغ آبپز مغز گردو خرما بستنی دو روز در میون 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چیا خوردی اون مدتولی ممکن نیس تو س هفته ۱۷۰۰ اضاف کرده باشه هانهایت جنین هفته ای ۳۰۰ گرم اضاف میکنه

نه عزیز تا هفته ۷۰۰ گرم هم اضاف میکنه بچه 

کباب و گوشت ، برنج ، بستنی هر شب میخوردم ، شیر موز 

شیر خرما 

۴ عدد پرتقال ، ۳ عدد هلو ، یک تا دو عدد نون 

😐😑 

نه عزیز تا هفته ۷۰۰ گرم هم اضاف میکنه بچه کباب و گوشت ، برنج ، بستنی هر شب میخوردم ، شیر موز شیر خرم ...

چخبره، گوریل ک نیست..

احتمالا سونوی شما خطا داشته