2821
2789
عنوان

اسم این سریال

283 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

پارسال ی سریالی میدیدم اسمش یادم نیست لصلا

خارجی بود

دایتان ی نردی که در زمان سفر میکرد و به گذشته خودش میرفت 

داستان از روی ی کتاب ساخته شده بود 

هر بار که در زمان سفر میکرد برهنه کف زمین پیدا میشد

و مجبور بود فرار کنه

همینطوری به دیدن کودکی همسر خودش رفت و اون از لباسای پدرش براش اورد

فکر کنم  نقش همسرش هم اما استون بازی میکرد

اهان یادمه مامانش خواننده اپرا بود و تو ماشین تیراهن از ماشین جلویی پرت شد و کشته شد

گاهی مرده به این صحنه مرگ مادرش هم برمیگشت

اینا ازش یادمه. 

همتای مامانم بودم❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لایک کن منم ببینم جالب بود

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

اسمشو نمیدونم ولی سریال روزی روزگاری خیلییی قشنگه و اونم سفر در زمانه 

همچیشون مث یه داستان تو کتابه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

بزن سریال های اما استون بعد میارتشون ببین کدومه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز