2777
2789
عنوان

معاینه هایمن

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست

من گفت حلقوی و احتمالا خون. نداری 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چه نوع حلقوی باشه حلقوی ارتجاعی یا غیر ارتجاعیمال من غیر ارتجاعی بود ک گفت در حد چمد قطره ...

الان احتمالش هس من حلقویه ارتجاعی بودم؟؟ بدون درد شدید 

درد داشت ولی کم 

سوزش زیاد 

خونریزی هیچ 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
به من راجب خون اومدن نیومدنش چیزی نگفت فقط گفت خیلی صفته باید با جراحی پاره شه

عزیزم 😞

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دکترا یه جور ادا میان انگار کرکره آهنی تو واژنمون داریم

دقیقا 😂من میگفتم حتما باید با تیر آهن پاره شه 

انگار پرده ام پشت در بود یا اصلا نداشتم😂😂😂

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
الان احتمالش هس من حلقویه ارتجاعی بودم؟؟ بدون درد شدید درد داشت ولی کم سوزش زیاد خونریزی هیچ

ببین کلا دکترا زیاد واسه این چیزا اسم میذارن و تز میدن

خود من یه زمان ولوو واژینیت داشتم و درد داشتم خیلی،رفتم دکتر زنان،بعد خیلی فرصت طلبم بود خانوم دکتر.وسط معاینه به پرده بکارت منم گیر داد و گف حلقویه و خونریزی نداره و اگه ازدواج کردی و مشکل خوردی بیا پیش خودم و.... از این چرت و پرتای پرده ای

والا ازدواج که کردم تا سه بار ازم خونابه روشن میریخت

تازه من که اصلا فک کنم اون خونه مال جای دیگه ایه که چن بار میاد،اگه واقعا به پرده و کرکره بود که باید یه بار میومد و تمام😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین کلا دکترا زیاد واسه این چیزا اسم میذارن و تز میدنخود من یه زمان ولوو واژینیت داشتم و درد داشتم ...

بخدا گیج مون کردن یکی میگ حلقوی خونریزی داره یکی میگ ن

منم ک کلا ب حرفشون اعتبار نمیکنم😂

بخدا گیج مون کردن یکی میگ حلقوی خونریزی داره یکی میگ نمنم ک کلا ب حرفشون اعتبار نمیکنم😂

بابا اصلا این حلقویو کردن یه افسانه😂

من موندم مدل اون چه دردیو ازمون دوا می کنه که تا دکتر زنان میری سریع بهش گیر میدن

بابا نگاه کن ببین من چرا دارم درد میکشم از التهاب😂

چی کار پرده داری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه