2777
2789

آره دو بار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمن گفتن حلقوی 

ولی خون نیومد خیلیم راحت بود فقد سوزش زیاد بود

دیگ ب حرف دکترم اعتماد نمیشه کرد😒

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

اینا دکان برای خودشون باز کردن و دارن از نادانی شما پول درمیارن.

تنها نوع هایمن که باید با جراحی برداشته بشه نوع مسدودش هست که اونم نشونه‌اش پریود دردناکه و اجازه خارج شدن کامل خون پریودی رو نمی‌ده 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بستگی داره چه نوع حلقوی باشه حلقوی ارتجاعی یا غیر ارتجاعی

مال من غیر ارتجاعی بود ک گفت در حد چمد قطره خون رو باید ببینی ولی گفت وقتی سالم باشه ما به داماد میگیم شاید خون نیاد ک اگر ۱درصد نیومد تهمت نزنه یه عروس

ولی مال من خیلی خون اومد تا ۳ بار رابطه باز اومد دیگه نیومد

منم استرس دارم

منو انقد ترسوندن ک درد داره سخته حلقویه ک واژینیموس شدم

ولی …..میگم ک خیلی راحت بود نسبت ب تصورم 

توام نترس خودت میدونی دیگ معا شقه و اینا داشته باش

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
بستگی داره چه نوع حلقوی باشه حلقوی ارتجاعی یا غیر ارتجاعیمال من غیر ارتجاعی بود ک گفت در حد چمد قطره ...

احتمالا غیر ارتجاعی که گفت باید با تیغ بریده شه

حتی دکتر به من گفت پیش کسه دیگه ای رفتی بگو سالمی تاکید کن گفت الکی بهت میگن سالم نیستی بیا ترمیم که پول بگیرن ازت فقط ببینین یکم ترسیدی بهت یچیزی میگن

و اینکه فقط فقط مسدود نیاز داره به جراحی گاهی اوقاتم با چندباز رابطه خودش پاره میشه مثل خواهر من نیاز به جراحی نبود براش