2777
2789
عزیزم ببخشید که سوال میپرسما،اگه خواستی جواب بده،میخواستم ببینم اسپرم رو از مرد تو آزمایشگاه میگیرن؟ ...

بله مگر اینکه اتاق مخصوصی باشه ..‌وگرنه ازمایشگاهی ک ما رفتیم یه دستشویی کوچیک داشت و برای اقایون بود 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مگر اینکه اتاق مخصوصی باشه ..‌وگرنه ازمایشگاهی ک ما رفتیم یه دستشویی کوچیک داشت و برای اقایون بو ...

آهان مرسی،

اخه من یه بار شوهرم آزمایش اسپرم داد، توخونه انجام دادیم سریع برد آزمایشگاه

فرداانتقال دارم ظهر ..فرداصبح بکشم؟؟ترسم ازعفونته وگرنه صبح میکشم..بیحسی قبل انتقال بد نیست

حالا بازم از یه دکتری مشورت بگیر،

ولی به نظرم قبل از لقاح بکشی مشکلی نداره ولی بعد از لقاح دیگه نمیشه که بیحسی بزنن، مگراینکه صبر کنی تا سه ماهه دوم بارداری

آهان مرسی،اخه من یه بار شوهرم آزمایش اسپرم داد، توخونه انجام دادیم سریع برد آزمایشگاه

بله اینم میشه اگر خیلی دور نباشه خونه تا ازمایشگاه .. 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شانس دارم بگیره؟

اره

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

سلام عزيزم 

چه خوب شد كه تاپيكت ديدم 

ميشه ازت خواهش كنم درباره پروسه تعيين جنسيت توضيح بدي 

من يه پسر دارم و دوست دارم دختر داشته باشم 

ميخوام برم دنبال كارهاي تعيين جنسيت يكم راهنمايي ازت ميخوام

سلام عزيزم چه خوب شد كه تاپيكت ديدم ميشه ازت خواهش كنم درباره پروسه تعيين جنسيت توضيح بدي من يه پسر ...

قربونت..دکترم گفت چون جنسیت ۸۰ درصده تغذبه اونقدر اهمیت نداره ..بعد فرستاد سونو واژینال و دارو داد یماه دارو خوردم دوباره دیروز فرستاد سونو ک فولیکولا رو دید خوبه گفت فردا بیا برا انتقال..شوهرم رفته صبح نمونه بعد ظهرم تزریق ..توآزمایشگاه ازت میپرسن چ جنسیتی میخای