2777
2789

من خودم از اینکه مثل هم سن و سال هام ازدواج نکردم و به فکر وجه های دیگه ای از زندگیم بودم راضیم شما چی؟

مثل شما ولی هنوز به هرچی می‌خوام نرسیدم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هر ادمی ازدواچ نکردم

از دیر شدن ازدواج نترسیدم

عروسی نگرفتم

خیلی سفر رفتم

درس خوندم

بچه نخواستم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
با هر ادمی ازدواچ نکردماز دیر شدن ازدواج نترسیدمعروسی نگرفتمخیلی سفر رفتمدرس خوندمبچه نخواستم

شما تو چه سنی ازدواج کردید؟

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
شما تو چه سنی ازدواج کردید؟

38

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
انشالله میرسی منم هنوز خیلی از پلن هام مونده که استارت نزدم یا توی مرحله ی انجامم

امیدوارم شماهم برسی

چندسالتونه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

از ازدواج کردنم راضی ام از بچه دار نشدتم از همهونه نشدن با خاتواده همسرم از ساده گرفتن مراسم های ازدواجن و سخت نگرفتن از همسرم از عدم معاشرت با خیلی ها

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یه مدتی درگیر روابط بی سر و ته بودم

چه رفاقت چه رابطه 

اونا رو کنار گذاشتم راضیم

و این که روانشناسی می خونم تحقیق می کنم حالم خیلی بهتره 

وقتی کسی بهم بدی می کنه به جای درگیر شدن با خود طرف علت کارش میاد دستم و تصمیم منطقی تری میگیرم

خودمم خیلی کمتر اذیت میشم

یه کار دیگه هم این که خودم رو مجبور به کنکور دادن نکردم

و به خاطر تجدیدیام خودم رو داغون نکردم

صبر کردم حال روحیم بهتر شه و با خیال راحت دانشگاه برم