بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک بنده خدایی هست با منم اینجوری حرف میزدیم روز بهش گفتم تو چرا اینقدر خودتو جدی گرفتی ؟ من شاییید آخرین نفری که حرفش برام اهمیت داشته باشه یا نظر مهم باشه تویی ولی معلومه من خیلی درگیرت کردم دیگه چندساله ساکته
بهشون بگو سرتون از تو ک و ن م بکشید بیرون،بچه ندارم به شما هیچچ ربطی نداره،بهشون بگو اره شوهرم روستاییِ به روستایی بودنش افتخار میکنم،بگو آنقدر تو زندگی من دخالت نکنید وگرنه یه جوری دیگه جوابتون میدم،ساکت نباید بمونی،چون اگه از خودت دفاع نکنی میگن نگاش کنید بلد نیست از خودش دفاع کنه،نزار ازت سواستفاده کنن
لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 https://www.karzar.net/136819
بگو بله کارم سخته و چالش داره و این فرصت اموزشی برا منه
شوهرم روستایه ولی تجربه های با ارزشی داره
در مورد بچه هم بگو فعلا قصد نداریم برا بچه برنامه ریزی کنیم میخوایم اول برای جنبه های زندگی برنامه بریزیم
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨