2777
2789
عنوان

بچه ها مادر شوهر من خیلی حسوده

221 بازدید | 20 پست

ب روابط منو شوهرم خیلی حسودی میکنه شوهر خودشو با پسرش مقایسه میکنه میشه کلا ادم نبینه خانواده شوهرشو یا رفت امد نکنه اررزوشه بطلاق کشیده بشیم انقدرم زهر ریختن ک ب طلاق بکشیم منم زده شدم از این خانواده و شوهرم ک میخاد صلح کنه دوست دارم طلاق بگیرم راحت شم اما از طرفیم دلم میخاد ارزوی طلاقو بگور ببره مادرشوهرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در هر صورت شوهرت با خانواده اش آشتی می کنه اجتناب ناپذیره .... ولی شما سعی کن سیاست داشته باشی..... جلو  خانواده شوهرت...

همیشه هم همه حرفات توی خلوت به شوهرت بزن 

هیچ وقت جلو خانواده شوهرت  با شوهرت دعوا نکن ،، جلو جمع بهش احترام بذار 

عزیزم در هر صورت شوهرت با خانواده اش آشتی می کنه اجتناب ناپذیره .... ولی شما سعی کن سیاست داشته باشی ...

منم میدونم اشتی میکنه منم نمیخام روابط خانوادگی کسیو بهم بزنم اما خسته شدم از جنگیدن هی خانوادش بر علیه من توطیه میچینن من باید خنثی کنم شدم سریال کره ای اگرم تا الان دووم اوردم بخاطر رابطه خوب با همسرم بوده اما من دیگه خسته شدم دلم ارامش روان میخاد 

منم میدونم اشتی میکنه منم نمیخام روابط خانوادگی کسیو بهم بزنم اما خسته شدم از جنگیدن هی خانوادش بر ع ...

منم همین چیزایی که می گی کشیدم الان دیگه شوهرم خودش تنها میره خونه باباش .... اون قدر توی گوشش خوندم که دیگه خودش می دونه نباید به حرف های خانواده اش گوش کنه چون آرامش زندگی اش به هم می خورد 

بشین چند تا کتاب بخون در مورد زناشویی رابطه ات ۲۰ کن با شوهرت....

در رابطه زناشویی مشکلی نیست روابط بیرونه ک منم با سیاست برخورد میکنم اما مگه تو عرصه سیاست زندگی میکنم دلم ارامش میخاد ن اینکه همیشه دنبال راه حلم ک نسیخ بسوزه ن کباب ازین خستم

خانمه مجرد بود دیروز تا پیک زده بود لعنت به بعضی عروس ها .... دلم می خواست خفه اش کنم

اره دیدم کاش یروز این فرهنگ غلط ایرانیا برداشته ک دشمن نباشند اخه چ عیبی داره باهم اوکی باشند زندگی انقدر کوتاهه ک ارزش انقدر بدیو نداره واقعا مادری ک چشم دیدن خوشحالی بچشو نداره دیگه تا تهش برو