2777
2789

من دوتا  برای روزمره دارم دو تا هم برای مهمونی هر وقت هم خراب بشن دوباره میخرم معمولا اونایی که واسه مهمونی ان خیلی خوب میمونن الان فعلا دو ساله که اصلا چادر نخریدم همینا هنوز عالیه 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

بحرینی خوشگله،جده خوشگله،باید بپوشی ،صدفی به خیلی ها میادمن چاق هستم و نمیتونم این مدل ها رو بپوشم خ ...

من لاغرم ولی یه چادری میخام که نیاز به ساق دست نباشه و آستین هاش تنگ باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا بیرون نمیرم 

دبیرم تو مدرسه هم چون با سرویس میرم چادر نمیپوشم ولی برا اداره اینا یا یه جاهایی چادر میپوشم آخرین بار چادر ۳۰۰ خریدم سه سال پیش خیلی نو مونده بود ولی یهویی نمیدونم به کجا گرفت سوراخ شد دیگه هفته قبلی رفتم چادر خریدم دو تومن 

به نظرم گرون بود . 

یادش بخیر پارسال چادرمو سوزوندم😂😐

فکر کنم سشنبه بود

دیگه چادر نداشتم

دقیق یادم نیستا ولی فکر کنم فرداش که چهارشنبه بود چون چادر نداشتم مدرسه نرفتم دیگه😂😂😂😂😂😐

بعد رفتم یه چادر مثل قبل گرفتم

نزدیک عید بود

یه چادر کار شده هم گرفتم

یاد گرفتم دیگه نباید یه چادر داشته باشم😂😐

ولی در کل تا چادر چیزیش نشه دوباره نمیخرم

دیر دیر میخرم حتی مانتو هم چندساله نخریدم

ولی اگه درآمد داشته باشم  حداقل سالی یکی میخرم

درسته چادر تکراری نمیشه ولی کهنه میشه

قشنگ چادر کهنه از نو مشخصه چادر کهنه ادمو شلخته نشون میده

بابایی 🖤🥀

سالی چندتا ؟من سالی یدونه هم نمیخرم 

یدونه مجلسی برای مهمونی ها دارم یدونه ساده برای بیرون مجلسی ۳ سال میشه خریدم بیرون رو پارسال اردیبهشت ماه 

جنس کریپ دیر سفید میشه ولی حواست نباشه مو میچسبه بهش 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بنظرم هیچ مارک چادری از مارک کن کن که از عراق بیاد بهتر نیست😁وقت سفر زائراس پولاتونو بدید مارک کن کن بیارن براتون

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

من لاغرم ولی یه چادری میخام که نیاز به ساق دست نباشه و آستین هاش تنگ باشه

این به سلیقه خیاط ربط داره  الان من دو تا کارمندی دارم یعنی مدل چادر دقیقا یکی هست حتی هر دو رو از بازار رضا مشهد از یه فروشگاه خریدم یکی شون آستینش کاملا سفت هست مچ رو کامل گرفته اتفاقا خوشگله جواهر دوزی شده،اون یکی نه گشاد هست و بالا میره این هم خوشگله تور دوزی شده

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷