2777
2789

میتونین دوره های فتوشاپ و ادوبی ایلاستریتور و موهو رو تو خونه ببینید بعد بشینید فایل لایه باز طراحی کنید تو سایت هایی مثل موهولند و طرح دات ای ار بفروشین تو موهولند اموزشم داره برای طراحی هم حتما نیاز نیست خودتون خلاقیت داشته باشین میتونید از عکسای داخل پینترست و فری پیک  استفاده کنید از این روش میشه تا ماهی شش هفت تومن درامد داشت هر چی فایل بیشتری داشته باشین برای فروش درامد بیشتری کسب میکنید

همش که شد الفاظ نمیدونم چی چی 

یه کم خودمونی توضیح بده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا نرم افزارهای کامپیوترین

پس به درد خانم خانه دار که دنبال کسب درامده نمیخوره باید بره یه دوره جامع نرم افزارم ببینه😒

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ینی فوتوشاپ بفروشیم؟ خخخ نفهمیدمخودتون میفروشبذ؟

اره ببین اون فایل لایه بازی که تولید میکنی تو این برنامه هارو میشه فروخت یه نگاه به سایت های موهولند و طرح دات ای ار و فری پیک بنداز ببین چی میفروشن همونو باید بتونی تولید کنی

پس به درد خانم خانه دار که دنبال کسب درامده نمیخوره باید بره یه دوره جامع نرم افزارم ببینه😒

خب منم خانه دارم دوره دیدم الان درامد دارم درامد که از هوا نمیاد باید مهارت داشته باشی ادم بی هنر پولش کجا بود یه دو ماه وقت میزاری اموزش میبینی بعدش کارتو شروع میکنی

خب منم خانه دارم دوره دیدم الان درامد دارم درامد که از هوا نمیاد باید مهارت داشته باشی ادم بی هنر پو ...

خب وقتی ازین چیزایی که گفتی سر درنیاوردم چجوری میتونم مهارتشو کسب کنم شمام خیلی بلد بودی یه کم توضیح میدادی که دقیقا چی کار باید کرد نه اینکه با یه جمله اینا نرم افزارن پیچوندی!!!!  خودتم هیچی بارت نیست

خوش گذشت🖐