2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطع رابطم باهاش،کسی که باعث شد با تمام خانوادشون قطع رابطه بشم و کلی خبر چینی کرد همین خواهر شوهر بود از خانوادشون به قول مادرش فقط شوهرمو دارم اونم هر وقت خواستن میدم به خودشون ببرن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

هیچی عزیز دلم... از کجاش بگم ...چند روز پیش رفتیم خونه مادرشوهرم یه روسری نو و قشنگ تازه خریده بودم سرم بود،،، دیدن .... از چهرشون مشخص بود خوشحال نشدن ،،، بعد الان یک هفته است اندازه قیمت اون روسری به شوهرم سفارش می دن که براشون خرید کنه 

والا خواهرشوهر من خیلی خوب بود الان چند وقتیه هار شده اون روز بهم گفت چقدر اوسگولی بعد منم یک نگاهی بدی بهش کردم گفتم شماهم چقدر بی ادبی ماشاالله ادب نداری بعدش دهنشو بست اما چون من ۱۹ سالمه اون ۳۵ سالش نمیتونم بی احترامی کنم بهش شخصیتم اجازه نمیده

اون چاقه خیلیییی رفته هزارتا عمل کرده که لاغر بشه اما نشده بعد من لاغرم از این ادمی هستم که خیلییی کمر باریک هستم اونم همش میگه وای تو چرا انقدر لاغری فعلا منم چند وقتیه پاین تنمو چاق کردم اما هنوزم کمرم لاغره اونم همش میگه راستی اون مجرده

چرا امضا منو خوندی فوضول

الان شوهرم امشب می خواد بره کربلا.... خواهر ندارم... بنده خدا پدر و مادر م هستن... ... ولی به دلایلی مثل بناییی و بعضی خرج ها... پولمون خیلی کمه .... به شوهرم میگم نرو کربلا.... هر سال میره... امسال هم می خواد بره.........گوش نمی ده ....... امسال نمی خوام به مامان ام بگم بیاد چون یخچال خیلی پر نیست خجالت می کشم 

درد من اونجاست که خود همین مادر شوهرم هر سال هی اصرار می کنه شوهرم بره کربلا.... ولی یک بار حتی یک بار نگفت چطوری؟؟؟ مشکلی نداری؟؟؟؟ حتی ۱ سال شوهرم  رفت کربلا رفتم خونشون اون قدر بد رفتاری کردن با خواهر شوهرم که فکر کردم اضافی هستیم بر گشتیم خونمون 

عزیزم خواهر شوهر من هم ۴۰ سالشه و مجرده ...من ۳۲ سالمه

اخه تفاوت زیادی بین منو خواهرشوهرم هست چون خیلییی ازم بزرگتره من جوابشو نمیدم ولی شوهرم میگه برین بهش تا بفهمه دنیا دست کیه اما ادبم اجازه نمیده خواهرشوهر من خیلی بی چشمو رو هست شوهرم انقدر بهش چیزی میگه که اصلا خجالت نمیکشه دهنشو ببنده

چرا امضا منو خوندی فوضول

خواهر شوهر من از اوناست که جلو جمع جلو خالش جلو دوستاش هی می‌شینه از من و کارهام و زندگی ام میگه هی مسخره می کنه هی تیکه ميندازه 

يکي از تیکه هاش میگم ...هی می گه فلانی یعنی خودم ،،  هر چی درست کنه من که  نمی خورم ،،،   ظرف بشوره من دست نمی زنم و توی بشقابی که اون شسته غذا نمی خورم 

شما بودید چه رفتاری می کردید؟؟؟