شعور یعنی درک و فهم کسی ک ب بچش اینطور بگه اره شعور نداره ولی شما اومدی گفتی الاغ و این حرفابعدم اول ...
خدا هم به شما ادب و شعور بده که قدر مامانت رو بدونی
هیچ مادری بد بچه ش رو نمیخواد...اکر چیزی گفته و بهت برخورده احتمالا نوع بیانش رو بلد نبوده ...شما هم به جای توهین به مادرت به حرفهاش گوش کن و دنبال مداوا باش
توی هیچ محیطی خانواده ت رو تحقیر نکن که خودت اول بی ارزش میشی
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خدا لعنتت کنه اول صبحی با توهینات حالمو خراب کردی امیدوارم روزت خراب و داغون شه دیگم ریپلای نکن هرچی ...
خدا اول فرزندی رو لعنت میکنه که به مادرش میگه بیشعور
خدا شفات بده
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
منم ورزش کردم ترک زده اون قسمت خودم ک اعتماد ب نفسم کم شد بخاطر این، ،مامانمم با لباس زیر دید گفت چقد زشته اونجات 😂😐دیگ خدا ب داد شوهر آینده برسه
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
کاش بعضیاتون قبل از دادن درس اخلاق و ادب خودتون هم از داشتنش اطمینان حاصل میکردید، قبل از کامنت گذاشتن یه لحظه به این فکر کنید که اون لحظه استارتر با چه حالی این تاپیک و زده و اون حرفای منفی چه تاثیری توی روحیه و اعتماد به نفسش گذاشتن بعدا اینجوری باهاش صحبت میکردید!
قفل کن تاپیکتو عزیزم تا بیشتر از این تاپیکت به بیراهه نرفته ارزش اعصاب خوردیتو نداره.🫶🏻
فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!
خدا اول فرزندی رو لعنت میکنه که به مادرش میگه بیشعورخدا شفات بده
اینک من ب مامامم چی میگم بین خودم و خدای خودم و مادرمه و بدی هایی ک در حقم کرده و کتکایی ک زده و فحشایی ک داده اما اینک تو توهین میکنی بمن و حالمو خراب میکنی نشان از بی خانواده بودن خودته و مطمئن باش کسی ام پیدا میشه روز تورو خراب کنه
کاش بعضیاتون قبل از دادن درس اخلاق و ادب خودتون هم از داشتنش اطمینان حاصل میکردید، قبل از کامنت گذاش ...
ببین چقد من بدبختم ک اول صبحی دلم شکسته اومدم ب این جا پناه بیارم ک کمی دردودل کنم تا نترکم از بغض و ناراحتی اونوقت میان توهین میکنن و ناسزا میگن. چه ادمای بد ذاتی....