ببین چقد من بدبختم ک اول صبحی دلم شکسته اومدم ب این جا پناه بیارم ک کمی دردودل کنم تا نترکم از بغض و ...
فداسرت قشنگم ارزش نداره خودتو بخاطره اینجا ناراحت کنی❤️❤️🫂 برو یه لیوان آب بخور و چندتا نفس عمیق بکش یکم ریلکس کن و پر انرژی روزتو شروع کن به هیچی هم فک نکن🌱
فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!
بیا بغلم ک از کسی ک فکر میکردیم عزیزترین کسمونه هم ضربه خوردیم و نمیتونیم هیچ جا دربارش بگیم چون ب خ ...
اسی جدی نگیر مامانه دیگه گاهی مامانا زورشون به کسی نمیرسه عقدشونو سر بچه ها خالی میکنن مطمئن باش بیشتر از همه خوبیتو میخواد آنقدر رو بانو اینا حساس نباشید من خودم خیلی پوستم بد رنگه اون قسمتای که بدتر شوهرم کردم کسی که دوستت داشته باشه اصلا این چیزا به چشمش نمیاد هیچ کس بی عیب نیست درواقع اصلا اینا عیب نیست بلاخره آدما هر کدوم یه رنگ پوست واندام ظواهری دارند نباید که همه شبیه هم باشن اصلا فکرتو درگیر نکن
بیا بغلم ک از کسی ک فکر میکردیم عزیزترین کسمونه هم ضربه خوردیم و نمیتونیم هیچ جا دربارش بگیم چون ب خ ...
عزیزم...انشاالله زود ازدواج میکنی راحت میشی بعضی از خانما اصلا لیاقت مادر شدنو ندارن..الکی یکیو میارن که خوردش کنن و یه بچه بی اعتماد بنفس افسرده تحویل جامعه بدن بعد هم انتظار داشته باشن کلی پیشرفت کنن...مامان من الانم بعد ۵ سال ازداجم میگه چرا انقدر بی انرژی هستی الی بلی شاد نیستی برای خودت برقص کیف دنیارو ببر ..اصلا درک نمیکنه یه عمر چی بهم گذشته ..یه بار نشده تو خونمون برقصم یا فضای شادی باشه یا بهم بالو پر بدن...فکر نکن تنهایی بیشتر مامانای ایران همینه غصه نخور ...