2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت کاش منم سال دیگ استرس چنین موقعیتو داشته باشم

باوااا چیو خوشبحاالت من یه گندی بالای آوردم یعنییی فقط میخوام مطمئن شم..سال دیه باهم کنکور میدیم🗣💔 خوشبحال توو ک فرصت داری بکوووب بخون.. 

باوااا چیو خوشبحاالت من یه گندی بالای آوردم یعنییی فقط میخوام مطمئن شم..سال دیه باهم کنکور میدیم🗣💔 ...

من؟؟؟

من؟؟

من گند زدم بااین خوندنم فقط الکی ول میچرخم

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️
باوااا چیو خوشبحاالت من یه گندی بالای آوردم یعنییی فقط میخوام مطمئن شم..سال دیه باهم کنکور میدیم🗣💔 ...

دقیقن حال و روز منه🤣

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

من؟؟؟من؟؟من گند زدم بااین خوندنم فقط الکی ول میچرخم

نه پ عمه من

مگه یازدهم نیستی خو بخون از الان دیه.. من امسال زیاد نخوندم دو سه ماه مونده بود به کنکور  شروع کردم تراز کلم شد 7051 اگه درست میخوندم بهتر میشد البته بدون هیچ مشاوری چیزی

دقیقن حال و روز منه🤣

ارواح عمشون حالا جوابارو نمیدن شروع کنیم واسه سال بعد وگرنه با این گندی ک من زدم آبیاری حیاط مدرسه اممم نمیارم.. ولی بیشورااا مثلا میگن بیستم جوابا میاد تا سی ام باید منتظر بمونی