سلام من 24 هفته باردارم امروز رفتم دکتر گفت وزنت خیلی رفته بالا باید روغن و شیرینی جات رو حذف کنی. غذاهای نشاسته دار نخوری.آخه مگه میشه؟ لطفا کمکم کنید چه کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب واقعا 13 کیلو زیاده بخصوص که سه ماهه سوم رو هنوز داری و وزن بیشتری اضافه خاهی کرد پس همون شیرینی جات رو خیلی کم کن هرازگاهی استفاده کن و برنج لواش و نون سفید و پاستا رو هم کمتر استفاده کن بیشتر سعی کن نون جو و یا بربری استفاده کنی
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
یا تو مقدار خوردنت رعایت کن یا تو تعداد وعده هات ، هرجور خودت راحتی. چون قرار نیست رژیم بگیری که فقط بعضی غذاها رو با یه سری کم کالری تر باید جابجا کنی جوری که اذیتم نشی
نگران نباشید اگه قبلا یا ابتدای بارداری آزمایش دادید و مشکلی نداشتید، خیلی ربطی به وزن گیری نداره مگه اینکه سابقه ش رو داشته باشی یا لب مرز بوده باشه که بزنه بالا
هفته بعد آزمایش سه مرحله ای قند دارم خیلی نگرانم نکنه قندمم رفته بالا.
منم خیلی داشتم وزن اضاف میکردم،،شیرینی جات رو فقط حذف کردم،البته میوه های شیرین هم همینطور،هم قندم که لب مرز بود درست شد هم اینکه از اون به بعد خیلی کمتر وزن گرفتم