2777
2789
عنوان

خانم هایی که پسر بچه دارید

187 بازدید | 10 پست

امشب مهمونی داشتیم یکی از فامیلامون که پسر بچه داشت موقع دستشویی بچه ش برد روی روشویی سرویس بهداشتی وایساده جیش کرد دفعه اولش هم نبود دفعه قبلی تذکر دادم ولی دوباره تکرار کرد چون مهمونامون زیاد بودن نتونستم چیزی بگم الان صبح می خوام روشویی وایتکس بشورم حالم بهم خورده 

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

شاید تو خونه خودتون با اینکار اوکی باشید ولی فکر کنید میزبان شاید وسواس داره الان به مامانم گفتم گفت بهش میگم 

خاک بر سرش

آدما تو مهمونی نهایت تلاش شون رو میکنن که خودشون رو مودب و با اخلاق و با کلاس نشون بودن

رفتار مهمونیش که اینه ، وای به حال رفتار تو خونه ش 🤮🤮

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایستاده یعنی برده دستشویی کرده چون ایستاده ضرر داره ادرار کردن باید نشسته باشه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

خاک بر سرش

حالم به شدت اون لحظه بهم خورد فقط بخاطر اینکه مهمونامون زیاد بود هیچی نگفتم

ایستاده یعنی برده دستشویی کرده چون ایستاده ضرر داره ادرار کردن باید نشسته باشه

من به عوارض ش کاری ندارم الان حالم بهم خورده

میگفتی خیلی سختته یبری دستصویی وسط خونه شلوارشو بکش پایین :/

بببن ما دستشویی جالباسی و... داریم ولی حوصله یکم به خرج نداده و

والا ما پسر بچه داریم ولی این مدلیش‌و تا حالا نه دیدیم نه شنیدیم خاک بر سرش من حتی بچه ام کوچیک بود خونه کسی میرفتم حتی مامانم پاشو تو روشور نمیشستم با بدبختی پایین منار سنگ توالت میشستم 

والا ما پسر بچه داریم ولی این مدلیش‌و تا حالا نه دیدیم نه شنیدیم خاک بر سرش من حتی بچه ام کوچیک بود ...

دقیقا ما هم تا حالا ندیده بودیم اینو دیدم یاد فیلم برادران لیلا افتادم