2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست بار باید بزنی ارسال نظر تا شاید پست شه نظرت 

واقعا داره صبرم تموم میشه اگه درستش نکردن نمیام دیگه 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

من از عمد انقد می زنم روش تا خودشون ضایع بشن

بيشتر از سه بار درست میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خدا خیرت بده

همین الآن می خواستم تاپیک بزنم @niniyar_2  رو تگ کنم بیاد رسیدگی کنه

اعصاب مون خورد کرده

اَه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
همینو بگو بجا این همه تبلیغ ک هر دقیقه یبار عوض میکنن سایت درست کنن😑

والا ی پست سیاسی یا انتقاد ساده رو سریع بلدن جلوشو بگیرن...اما مشکلات سایتشون براشون مهم نیس

خدا خیرت بدههمین الآن می خواستم تاپیک بزنم @niniyar_2 رو تگ کنم بیاد رسیدگی کنهاعصاب مون خورد کرده ...

هربار که گفتن سایت در حال بررسیه،بدونیددارن تبلیغ اضافه میکنن .مثل حالا یک یک تبلیغ گذاشتن بالای کادر اعلان ها .

سلام مشکل فنی هست و ما نی نی یارها فقط به قسمت تبادل نظرها دسترسی داریم این قسمت مربوط به فنی میشه و ما دسترسی نداریم

ولی به فنی اطلاع داده شده

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar