2777
2789
عنوان

بترس از او که سکوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممیگیره فقط صبورباش ...

دارم میرم مشاوره‌ از غصه دلم داره میترکه. تا وقتی خودش منو میخاست خوب بودم حالا شدم بد داره بیرونم میکنه. از اینکه براش اصلا اهمیت نداره میگه میخنده حالم بده. کاش این همه تو خونش صبوری نمیکردم کاش 

دارم میرم مشاوره‌ از غصه دلم داره میترکه. تا وقتی خودش منو میخاست خوب بودم حالا شدم بد داره بیرونم م ...

الهی خدا کمکت کنه عزیزم،مشکلاتت حل بشه ،نا امید نشو،اگه تلاش کنی میتونی زندگیتو نجات بدی،چن تا راه داره

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
قربونت برم من. خدا مشکلات همه رو حل کنه. ❤️

خدانکنه عزیزم ان شاءالله‌ بهترینها برات رقم بخوره

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
قربونت برم من. خدا مشکلات همه رو حل کنه. ❤️

اگه میتونی درکنار مشاوره وتغییر رفتاری وسیاستهای زنانه، این کارها رو انجام بده ،از ته دلت،با امیدواری ،ان شاءالله‌معجزهشو ببینی،هر شب قبل نماز صبح سوره رعد،نماز شب،بعد نماز صب،سوره یس،۷ بار لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم، بخون و۱۲ بار بگو یاعزیز ذوالعزته والاقتدار اَعِز‌‌ّنی،وبه خودت فوت کن ،و درطول روز. هروقت تونستی زیارت عاشورا وحدیث کسا،بخون ،،،چن تا نکته سوره یس که میخونی هدیه کن به حضرت زهرا ،واینو بدون که توی قنوت نماز شب حاجتها برآورده میشه پس حتما حاجتت رو بگو توی قنوت نمازشب،،سوره نسا هم اگه بخونی باعث محبوبیتت پیش شوهرت میشه ،،،استعفار هم زیاد بگو ،وبزار اذان با صدای بلند توی خونه پخش بشه ،،،حتما حتما روزها اسپند دود کن توی خونه وهمون موقع چهار قل بخون ،موقع خوابیدن هم بخون ،آیه الکرسی  وچهار قل رومرتب بخون ،،،دعای توسل هم خیلی تاثیر داره،،،