2777
2789
عنوان

بترس از او که سکوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 52 پست
اره شما درست میگید. من اشتباه کردم. دیشب حالم خیلی خراب بود

نه عشقم حق داری 

همه ما اولش خیلی ناراحتیم و دوست داریم زود عاقبت ببینه

طرف مقابل 

ولی بهت قول میدم یه روز میای بهم میگی که سزای عملش رو دید .

یه تاپیک نوشتم در رابطه با مکر و حیله  یه ذکری توش نوشتم برو به نیت این موضوع که می رنجی بخوان واقعا معجزه داره

لطفا لایک نکنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عشقم حق داری همه ما اولش خیلی ناراحتیم و دوست داریم زود عاقبت ببینهطرف مقابل ولی بهت قول میدم یه ...

رفتم دیدم. شما خودت اثرش رو دیدی؟ منظورم اینه چه اثری داره؟

هر وقت هر کس برام فتنه چید و نگران بازتاب کارهاش بودم 

یا هر وقت آبروم در خطر بود 

یا هر وقت نگران نتیجه امری بودم این ذکر رو خوندم و واقعا اثرش رو دیدم شک نکن

لطفا لایک نکنید .

هر وقت هر کس برام فتنه چید و نگران بازتاب کارهاش بودم یا هر وقت آبروم در خطر بود یا هر وقت نگران نتی ...

یعنی من برای ارامش دلم بخونم و اینکه دیگه علاقه ام به همسرم بره اثر داره؟ 

یه چیزی رو کلی بهت بگم عزیز 

این جهان عجییییب روی تظم و ترتیب عجیب 

ذره ای بدی و خوبی از نظر خدا پنهان نمیشه 

اعتماد کن بخدا و با آرامش به زندگی ات ادامه بده خدا به وقتش هم پاداش میده هم جزا 

لطفا لایک نکنید .

یه چیزی رو کلی بهت بگم عزیز این جهان عجییییب روی تظم و ترتیب عجیب ذره ای بدی و خوبی از نظر خدا پنهان ...

من فقط میخام خودم دلتنگ نشم. وقتی منو نمیخاد دلم نمیخاد دوستش داشته باشم. فردا مراحل طلاق شروع میشه منم دلم میخاد مثل اون باشم و اهمیتی برام نداشته باشه

من فقط میخام خودم دلتنگ نشم. وقتی منو نمیخاد دلم نمیخاد دوستش داشته باشم. فردا مراحل طلاق شروع میشه ...

من خودم میخواستم مهر کسی به دام نباشه 

دست راستم رو میزاشتم رو سینه و سلام میدادم به امام زمان 

و دعای فرج رو میخوندم بعد از به مدت متوجه شدم ای وای اصلا دیگه مهر فلانی به دلم نیست .

لطفا لایک نکنید .

من خودم میخواستم مهر کسی به دام نباشه دست راستم رو میزاشتم رو سینه و سلام میدادم به امام زمان و دعای ...

چقدر خوب من هم انجام میدم. شرایط خاصی داره؟ موقع خاصی باید خوند؟