2777
2789

سلام من پنج ماه پیش نامزدیمو بهم زده بخاطر خیانت نامزدم اون خیلی خوشتیپ و پولدار بود پسرخالم بود ولی... 

خلاصه یه خواستگاری جدید دارم کارمنده بانکه خونه ماشین همه چی داره بهم پیامم داده میگ تو قبول کن دنیارو ب پات بریزم و فلان ایفون داره منم از وقتی ایفونا دراومدن اززومه گوشی اپل داشته باشم اونم اونقد پول داره برام بخره وعضشم خوبه ی دل میگ قبولش کن ولی اصلا نمیخوامش ازش خوشم نمیاد جهرش ب دلم نمیشینه.ولی چون وعضش خوبه میخام قبولش کنم  بعد ازدواج حتما عاشقش میشم نظر شما چیع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت چطوریه. موقعیت خودت و خانواده ات. سن خودت؟ اگه فکر میکنی موقعیت بهتر برات پیش میاد قبول نکن. ...

20 سالمه،، شرایطم خوبه پدر ومادرم وعضشون خوبه ولی خواستگارام ازمون وعضشون بهتره