2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پرولاکتین تون بالاست بخاطر سقط هستش دکتر برو قرص میده اوکی میشی

درسته ...من هفت ماهمه و چیزی نمیاد البته ور نمیرم اصلا ....آخه هشت هفته تازه جنین ضربان قلب میگیره.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نشنیده بودم انقدر زود شیر بیاد، برو دکتر قرص میده،منم ده روزه سقط کردم داغونم از لحاظ روحی،شما تونست ...

خیلی سخته نه هنوزم دارم حساب میکنم که اگه بود الان چند هفته بودم هنوزم دارم عذاب میکشم هیچکسم درکم نمیکنه 

👻
خیلی سخته نه هنوزم دارم حساب میکنم که اگه بود الان چند هفته بودم هنوزم دارم عذاب میکشم هیچکسم درکم ن ...

منم خیلی دلم تنگ شده برا بچم،

شما یک ماه دیگه مجدد میتونی اقدام کنی برا بارداری، اینجوری شاید فراموشش کنی😔

درسته ...من هفت ماهمه و چیزی نمیاد البته ور نمیرم اصلا ....آخه هشت هفته تازه جنین ضربان قلب میگیره.

نمی‌دونم چرا ولی زیادم هستش بعد مثل بعضی از خانوما نیست که بی رنگ باشه کاملا شیره☹️

👻
منم خیلی دلم تنگ شده برا بچم،شما یک ماه دیگه مجدد میتونی اقدام کنی برا بارداری، اینجوری شاید فراموشش ...

خیلی میترسم بازم نشه واقعا اینبار دیگه نمیتونم تحمل کنم نابود میشم 

من الآنم عذاب وجدان دارم که نکنه کم کاری از من بود که بچم قلبش ایست کرد

👻
دوست عزیز ..تو هر بدنی و هر بارداری متفاوته. شما هر اتفاقی در بدن تون میفته برای اینکه خیالتون راحت ...

عزیز اشتباه ریپ زدی 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نمی‌دونم چرا ولی زیادم هستش بعد مثل بعضی از خانوما نیست که بی رنگ باشه کاملا شیره☹️

با دکترت مشورت کن عزیزدلم ....خدا به دلت آرامش بده ،ان شاالله به زودی مادر بشی ودر آینده  یه بچه ی سالم و تپل مپلی بغلت بگیری ،خدا بزرگه عزیزه دل

بالا شما برای من ریپ زدین

اره تایید کردم حرفتون رو گفتم درسته 

بعدش گفتم من هفت ماهمه و همچین چیزی گفتن از هفته ۳۰به بالا پیش میاد ....از دکترم پرسیدم و زیر نظرم گلم ...می‌دونم بدن با بدن فرق داره ،ولی هشت هفتگی هنوز خیلی زوده برای استارتر ...باید بره پیش دکترش 

من غم انگیزترین سقط رو داشتم

چون با شوهرم امیدی به زندگی ندارم 

یه روز قبل تاسوعا فهمیدم باردارم 

خیلی بچه دوس دارم خیلی طعنه کشیدم 

میتونستم داشته باشمش امیدم باشه 

شب شد شب تاسوعا رفتم به علم حضرت عباس چسبیدم گفتم خیلی دعاها کردم و نشد ولی الان موقعیت بچه دار شدنم نیس از خدا بخواه این بچه خودش سقط خود به خود و راحت بشه نذارین قاتل بشم 

دقیق فرداش تاسوعا تو خونریزی افتادم و تموم دیگه مادر نبودم

شماها که سقط میکنین دوباره میتونین بچه دار بشین یگی مثه من آخرین امیدم بود دیگه طلاق بگیرم نه شوهری هست نه بچه ای سنمم بالاس 

ببینین یه شوهر به کجا آدمو میرسونه که دعای سقط چیزی که آرزوش داشتی میکنی.