2777
2789

سلام دوستان.

چند ماه پیش مامانم یه وسیله گرون قیمت رو امانت داد به نامزدم که تو مغازش ازش استفاده کنه. و چندبارم بهش گفتیم بصورت امانت چندوقتی دستت باشه بعد برگردون .چون مامانم خودش لازمش داره. امروز بعد سه ماه رفتم خونه شوهرم( خانوادش خیلی خسیسن واسه همین دیر به دیر میرم). 

وقتی رفتم دیدم مادرشوهرم وسیله رو گذاشته دم دست خودش اونم تو حیاط خونش و داره بدون اجازه ازش استفاده میکنه. یه لحظه هنگ کردم خیلی ناراحت شدم.خانواده شوهرم از اون آدمان که هی توقع دارن دیگران بهشون لطف کنن ولی خودشون واسه کسی تره هم خورد نمیکنن.

حالا بنظرتون چطوری بهش بگم وسیله رو میخوام که شوهرم ناراحت نشه؟؟؟

خب بستگی داره اون وسیله چی باشه

اما اگر چند باری گفتید که امانته پس دیگه ناراحت شدن نداره برای گرفتن مال خودتون لازم نیست خجالت بکشید چون اشتباهی مرتکب نشدید

خیلی راجت بهش بگید که فلان وسیله رو نیاز داریم اگر میشه لطفا بیار برای مادرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بالاخره ازدواج کردی؟یکی از تایپک های قدیمیت راجب ازدواج و خوندم چطور ازدواجت جور شد😔😔😔 ...

اینقد دعا کردم بالاخره ازدواج کردم😅😅

زیاد از ته دل صلوات میفرستادم زیاد از ته دل استغفار میگفتم.

من سالها دعا کردم دعاهام براورده نمیشد چون زبانی بود ولی دو ماه از ته دل دعا کردم حاجت گرفتم. فقط و فقط باید دلت با دعا باشه که حاجت بگیری