2777
2789
عنوان

روم نمیشه تو چش خانوادم نگاه کن

211 بازدید | 4 پست

سلام عرض ادب من یه چند سالی هست با یه اقای در رابطه بخاطر یه سری شرایط رسمی نکردیم 

تو یه شهر مذهبی کوچیک هم زندگی نمیکنم ولی اصالتا اهل همون شهر هستیم الان بعد چند سال از فامیلا اون اقا رفتن گفتن دختر فلانی با فلانی هست اینا بابام خیلس ناراحت نمیدونم چکار کنم میخام به پسر بگم یا رسمی شه یا تمومش کنیم میترسم از جواب اون خودش میگه کارم  نهایتا تا عید اوکی میشه من بیشتر این نمیتونم ۴ساله صبر کردم چطور بگم ک ارزشم پایین نیاد؟ 

عیب نداره

جوونیه دیگه

محترمانه با پدرتون صحبت کنید بگید فقط داشتیم آشنا می شدیم که ببینیم تفاهم داریم بیان خواستگاری

ببخشید ولی چقدر اون فامیلتون فوضول بوده😒💔🗿

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

عزیزم چرا ارزشت پایین بیاد؟اتفاقا با مشخص کردن و حد مرزات و اینکه به اون اقا بفهمونی ک اگه منو برای ازدواج نخوای اجازه نمیدم تو زندگیم باشی ارزش خودتو بالا بردی

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رک و راست بگو ۴ سال خودش یه عمره. از چی خجالت بکشی. ارزشت پایین نمیاد ارزش خودتو حفظ میکنی ک تکلیفتو بدونی نه تا عیدم صبر کنی با یه بهونه ولت کنه

یا من یا هیچکس همون خودم
عیب ندارهجوونیه دیگهمحترمانه با پدرتون صحبت کنید بگید فقط داشتیم آشنا می شدیم که ببینیم تفاهم داریم ...

خانواده در جریانن حتی رفت امد  خانوادگی بوده پدرم همینو گفته حرف مردم ناراحتش کرده فامیل اقا بودن🙃