2777
2789

تیکه و متلک بله ولی اینکه دنبال کنند و... نه پیش نمیاد زیاد 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میان میگن پوشتت بده

ولی حقیقت اینه مریض زیاد شده تو جامعه

آدم نمیدونه چ خاکی تو سرش بریزه

میری بیزون حال و هوات عوض شده بدتر پی پی میشه تو حالت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حالا میان میگن پوشتت بدهولی حقیقت اینه مریض زیاد شده تو جامعهآدم نمیدونه چ خاکی تو سرش بریزهمیری بیز ...

ن خب واقعا پوشش بی‌تاثیر نی..با این هیزایی ک من دیدم از پشت همه چی میتونن خیلی چیزا رو فرض کنن

تیکه و متلک بله ولی اینکه دنبال کنند و... نه پیش نمیاد زیاد

نع میفتن دنبالم و شماره میخان دو تا پسر بودن داشتن از روبرو میومدن یکیش اومده میگه دوستم شدید از شما خوشش اومده لااقل آیدی تلگرامتو بده گفتم تو همین یه ثانیه اینهمه شدید خوشت اومد گفتم برو پی کارت هول

ن خب واقعا پوشش بی‌تاثیر نی..با این هیزایی ک من دیدم از پشت همه چی میتونن خیلی چیزا رو فرض کنن

پوشش مطلقا بی تاثیره

مردای مریض به حیوون هم تجاوز میکنن 

به بچه ای ک هیچ جذابیت جنسی ای نداره هم تجاوز میکنن

اصلا مسئله حجاب نیست ! چون چیزی نمیتونه جلو موجودات مریضو بگیره

پارسال یه فیلم پخش شد از حرم امام حسین اصلا وقتی یادش میوفتم حالم بد میشه و نمیخامم اینجا بگم چی بود و چ فاحعه ای اتفاق افتاد

در این حد بگم اونی ک مزاحمت براش ایجاد شد یه دختر بچه با چادر بود

اونم تو حرم!!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
پوشش مطلقا بی تاثیرهمردای مریض به حیوون هم تجاوز میکنن به بچه ای ک هیچ جذابیت جنسی ای نداره هم تجاوز ...

آرهه خب ما یه مدت یه پلیس خانم داشت برامون تعریف میکرد ک موردهایی ک از تجاوز داشتن ربطی ب پوششون نداشته...ولی اینو خودت دقت کن وقتی یکی کو*ن و سینش معلومه و خیلی قلمبه خوشگل باشه با خودت نمیگی جووون عجب چیزی یعنی یه حس حسادت‌طوری..ببخشید اینقد رک میگم ولی خواستم همراه با سناریو گفته باشم😅 

پوشش مطلقا بی تاثیرهمردای مریض به حیوون هم تجاوز میکنن به بچه ای ک هیچ جذابیت جنسی ای نداره هم تجاوز ...

بحث اصن تجاوز نیس اون ک مقولش جداس...چیزایی رو میگیم باعث تیکه‌پرونی میشه