2777
2789
عنوان

چیکار کنم پریوووودشم‌فوری

159 بازدید | 22 پست

تایم پریودم بهم ریخته نمیدونم بخاطر اضافه وزن یا استرس امتحان نهایی...

دوماهه نشدم فعلا شرایط دکتر رفتنم ندارم

میخوام برم کربلا اگ امام حسین بطلبه

چی بخورم تا پنجشنبه پریود شم؟

از طرفی میترسم اونجا یهو پریود شم

چیکار کنم نرم؟

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

من از اردیبهشت ماه نشدم رفتم ازمایش و سونو هیچیم نبود....یکم هورمونم پایینه فک کنم بخاطره اونه...اگ میخای پری نشی ال دی بخور

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زردچوبه با اب قاطی کن بخور فردا پریودی ی قاشق زردچوبه تو ی لیوان اب

میارم بالااا

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

زعفران دم کن بخور 

رازیانه دم کن حدود یه قاشق چایخوری بکوب یا پودرش و بگیر بریز تو ی لیوان اب جوش عسل یا نبات ی ذره قاطی کن نبود کنارش خرما بخور ده دیقه بمونه دم بکشه بخور تا موقع پریودت  

من از اردیبهشت ماه نشدم رفتم ازمایش و سونو هیچیم نبود....یکم هورمونم پایینه فک کنم بخاطره اونه...اگ ...

میترسم ال دی بخورم تا ابد نشم😂

متاهلی

ن بابا سنم کمه ۱۸ سالمه

زعفران دم کن بخور رازیانه دم کن حدود یه قاشق چایخوری بکوب یا پودرش و بگیر بریز تو ی لیوان اب جوش عسل ...

چهارشنبه میخوام راه بیوفتم اینارو نخورم یهو تو راه پریود شم

چند روز مونده به پری قرص بخور شبی یکی تا وقتی برگردی ‌

اصن دو سه ماهه نشدم تایمش بهم ریخته نمیدونم کیه چیه کجاس