2777
2789

اگه وزنم رو ثابت نگه دارم و فقط بدنسازی برم در هفته سه بار 

دو روز پا تمرین کنم یه روز شکم 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
اره تا حدودی

حتی اگه وزنم رو ثابت نگه دارم 😩😩😩😩😩

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جطور میشه تمرین کرد که فقط بدن یفت شه و عضلات تقویت بشه ولی سینه کوچیک نشه؟؟با بدنسازی میشه سینه ای ...

باید یه باشگاه خوب بری با مربی خوب 

متاسفانه تو شهر ما نه باشگاه خ.بی هست نه مربی خوبی 

عزیزم برای مشکل تنبلی تخمدان که نوشتین زیاد نگران نباشین منم دارم مشکل جدی نیست من شنیدم عرق رازیانه ...

جوش نمی‌زنم با عرق رازیانه عزیزم ؟ 

بعدا اگه بخوام باردار بشم مشکلی برام پیش نمیاد چون تنبلی تخمدان دارم 

جوش نمی‌زنم با عرق رازیانه عزیزم ؟ بعدا اگه بخوام باردار بشم مشکلی برام پیش نمیاد چون تنبلی تخمدان د ...

راستش من مجردم عزیزم در حالت عادی مشکلی ایجاد نمیکنه تنبلی تخمدان ولی برای باردارشدن بهتره تحت نظر پزشک زنان باشید حالا شما اول اقدام کنید بعد اگر دیدید مشکل دارید با پزشک مشورت کنید تو دوران بارداری هم فکر کنم نباید این عرقو بخورین 

راستش من مجردم عزیزم در حالت عادی مشکلی ایجاد نمیکنه تنبلی تخمدان ولی برای باردارشدن بهتره تحت نظر پ ...

منم مجردم عزیزم 

ولی میگن اونایی که تنبلی تخمدان دارن خیلی دیر بچه. دار میشن

منم مجردم عزیزم ولی میگن اونایی که تنبلی تخمدان دارن خیلی دیر بچه. دار میشن

فکر نکنم زیاد مشکل ایجاد کنه شاید مثلا با یه دوره کوتاه مصرف دارو و کنترلش بشه بچه دارشد ولی کلا این مساله درمان قطعی نداره 

فکر نکنم زیاد مشکل ایجاد کنه شاید مثلا با یه دوره کوتاه مصرف دارو و کنترلش بشه بچه دارشد ولی کلا این ...

بله دقیقا 

خستگی و سردرد و بده درد همیشگی هم داره