2777
2789

و زیاد میخونن؟

از اثرات و معجزاتش و هرچی درباره این دعا میدونین و از تجربه هاتون...بگین

ممنون میشم ❤

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

یک خانوم من شنیدم مداومت داشتن 

بعد مرگشون اتفاقاتی براشون افتاده 

فکر کنم در اینترنت داستانش باشه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک خانوم من شنیدم مداومت داشتن بعد مرگشون اتفاقاتی براشون افتاده فکر کنم در اینترنت داستانش باشه

بله داستانشو شنیدم...میگن عذاب قبر از کل قبرستون برداشته شده

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

من ميخونم هر روز

از اثراتش اينه كه سمت گناه نميرم چهار صبح دقيق بيدار ميشم واسه نماز در حالة كه عذابه برام صبح زود بيدار شدن

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

یه ماجرا هست که یه عالمی فهمیده یه گورستان به طور کامل از عذاب در امانه پیگیر شده فهمیده زنی در این گورستان دفن شده که تا آخر امرش هر شب زیارت عاشورا میخوندم و خدا به خاطر اون زن همه رو از عذاب دور کرده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بله داستانشو شنیدم...میگن عذاب قبر از کل قبرستون برداشته شده

بله 

اگر کسی داستانش نخونده بزنه اینترنت بخونه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
دعای علقمه رو هم میخونی؟ چه ساعتی میخونی؟ میشه هرزمان وقت داشت خوند؟

علقمه نه 

اما عاشورا رو وقت غروب می‌خونم با صد لعن و سلام

خیلی آدمو آروم می‌کنه 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه ماجرا هست که یه عالمی فهمیده یه گورستان به طور کامل از عذاب در امانه پیگیر شده فهمیده زنی در این ...

از کجا فهمیده یعنی کلا گناه آدم هرچی باشه بخشیده میشه؟ اون طرف نمازش بخونه قرآن بخونه مظلوم باشه ۱۰سال تو شکنجه باشه اما گناه کبیره بدترین وچندشترین گناه کنه پشیمون بسه اما فکر میکنه خدا نبخشیده گناهش خیلی افتضاح بده

زیارت عاشورا بخونه هرروز بخشیده میشه؟؟؟؟