2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

82 بازدید | 10 پست

من فردا ۳۷ هفتم تمام میشه

یعنی یکشنبه میشم ۳۷ هفته ۱ روز

دکترم گفته بود فردا برم برا زایمان اما رفتم زایشگاه امروز نوبت فردا رو بزنم گفتن الکی عمل نمیکنیم نوار قلب گرفت معاینه کرد گفت مشکلی نداری باید بری تا درد بگیری

گفتم اخه سزارین دوم هستم واسچی باید دردبگیرم 

میگن باید بری شاید ۳۹ هفته درد بگیری

حالا شاید  ۳۸ هفته درد بگیرم

ولی چیکارکنم زودتر درد بگیرم یا چی بخورم ..ک برا بچه مشکلی پیش نیاد اما درد بگیرم 

خسته شدممممممممممم

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هروقت دردات شروع شد برو واسه عمل چه اشکالی داره مگه

دوماه استراحت بودم همص خونریزی. وبستری الان خوبم دیگه مشکلی ندارم اما خسته شدم واقعا از درد دنده و پهلو هام اسایش ندارم ورم پاهام و کمر درد 

دوماه استراحت بودم همص خونریزی. وبستری الان خوبم دیگه مشکلی ندارم اما خسته شدم واقعا از درد دنده و پ ...

عزیزم انشاالله خدا بهت سلامتی بده نینی خوشگلتم به سلامتی و تندرستی به دنیا بیاد دیگه گلم باید تححمل کنی انشاالله هرچی زودتر به خوشی زایمان میکنی 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
ن باید عمل کنم ... اونا میگن هروقت درد گرفتی بیا عملت میکنیم

این جدید بود حتما جدیدا اینجوری شده .تا هفته ۴۰اگر درد گرفت که خوب اگر نه آخرشه دیگه خودشون سزارین میکنن.تو که آخرش سزارینی نمیخواد تلاش کنی درد بگیری

این جدید بود حتما جدیدا اینجوری شده .تا هفته ۴۰اگر درد گرفت که خوب اگر نه آخرشه دیگه خودشون سزارین م ...

از صبر کردن خسته'شدم واقعا وگرنه میدونم اخرش عمل میکنن منم تا زایشگاه یکساعت خورده فاصله دارم میترسم تا درد بگیرم اینا مشکلی پیش بیاد اخه