2777
2789
عنوان

اونایی که بدنسازی میرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 75 پست
حرفه ای نیست، اگر مبتدي هستی و تغذیه رو خوب رعایت میکنی شاید یکم تاثیر بزاره عضله باسن دیر رشد و دی ...

من نمیدونم تعداد درست ست ها

ریکاوری

واین چیزا ینی چی

خودم تو خونه ورزش میکنم

ممکنه راهنماییم کنید

راجب تعداد ست ها تغذیه و ریکاوری

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
اشتباه میکنی ابجی ست هارو سبک بزن ولی تعدادشو بیشتر کن سنگین بزنی عضله سوزی میشه یه روز جلو پا و پشت ...

میتونم مدرک مربیگری یا منبع علمی این حرف رو ببینم؟!!!! 

چون مسخره ترین چیزیه که تاحالا شنیده بودم! 

بدنسازی و ساخت بدن تنها صورتی اتفاق میفته که به اوج ناتوانی رسیده باشی! 

سبک بزن ؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پا فکر کنم هفته ای یبار کافیه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

آره واس حجمهینی این هفته مثلا ی مدل بزنمهفته بعد مدل و تغییر بدم؟واینکه همین ۶ حرکت کلا واس پا و باس ...

برا من ۱۱ حرکته هر ماه برنامه جدید میگیرم. از یکساعت بعدشم پروتئین زیاد باید مصرف کنی اگه نکنی بد تر عضله ها ت میسوزه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

برا من ۱۱ حرکته هر ماه برنامه جدید میگیرم. از یکساعت بعدشم پروتئین زیاد باید مصرف کنی اگه نکنی بد تر ...

من خودم ورزش میکنم

بعد زیاد پروتین مصرف نمیکنم واس همین ۱۱ حرکت زیاد شاید باشه

این حرکت و دارمواس هیپ دیپ انگارفک کنم فرم میده و از تو خالی بودن در میادنمیدونم خوبه یا ن

هیپ دیپ با هیچی خوب نمیشه منم دارم تف بهش

من نمیدونم تعداد درست ست هاریکاوریواین چیزا ینی چیخودم تو خونه ورزش میکنمممکنه راهنماییم کنیدراجب تع ...

اول اینکه باید یه مربی حرفه ای داشته باشی خودش طبق متدی که کار میکنه بهت همه چی رو میگه،  چه ورزشی چه از اون مهم تر تغذیه و مکمل بستگی داره به هیکلت که تو حجمی یا کات

ریکاوری بستگی داره به اینکه چند روز ورزش میکنی

چند روز ورزش کردنت برمیگرده به تیپ بدنی و هدفت

پس خیلی چیز مفصلیه نمیشه همینطوری یه چیزی گفت!، 

و اینکه تو خونه باید تجهیزات داشته باشی که حداقلش ۳ تا دمبل با وزن های سبک و متوسط و سنگینه ، یه کش مینی لوپ و یه وزنه پا 

پس بجای اینا همون بری باشگاه به نفعته 

من یه مدت که تو خونه ورزش میکردم با ورزش های آفلاین سالم کمپین ورزش میکردم... دوره هاش رو بخری میتونی یه بدن خوب بسازی ، البته اگه سطحت پیشرفته است

اول اینکه باید یه مربی حرفه ای داشته باشی خودش طبق متدی که کار میکنه بهت همه چی رو میگه، چه ورزشی چ ...

ممنون بابت همه ی حرفات و وقتی که برام گذاشتی

من پیشرفته نیستم

اگر سه بار در هفته ورزش کنم کافیه؟ 

اشتباه میکنی ابجی ست هارو سبک بزن ولی تعدادشو بیشتر کن سنگین بزنی عضله سوزی میشه یه روز جلو پا و پشت ...

واا ربطی نداره اگه بعدش پروتیین نخوری عضله میسوزونه

پس کلا حرکات با وزن بدن تاثیرش خیلی کمهبا دستگاه تاثیر میذارهدرسته؟

درسته 

چون بعد یه مدت قدرت عضله بیشتر میشه و تو باید اصل اضافه بار رو رعایت کنی تا نتیجه ببینی 

ماه اول وزن بدن و بعد اون هرماه به وزنه هات باید اضافه بشه 

مربیتون بخواد تمرین بنویسه هزینه چند میگیره؟

برا من ۱۵۰هزار. دیگه من هر ناه میگیرم فقط اینماه جدیدو دیگه نمیخوام برم همینو تکرار میکنم

ممنون بابت همه ی حرفات و وقتی که برام گذاشتیمن پیشرفته نیستماگر سه بار در هفته ورزش کنم کافیه؟

برای شروع ۳ بار در هفته کافیه 

روز اول رو مثلا شنبه اختصاص بده به گلوت یا همون باسن .. چون عضله ی بزرگیه

یکشنبه رو ریکاوری کن

دوشنبه عضلات سرشانه و لت و بازو رو ورزش بده،  آخرش هم یه حرکت پهلو و دو تا شکم بزن

چهارشنبه هم پا بزن دوباره و آخرش دو تا شکم

اینطور بدنت ساعت شنی میشه، به عنوان یه زن ورزش دادن زیاد پهلو و بالاتنه هیکل رو مستطیلی و گنده میکنه 

تمرکزت باید رو پا باشه