2777
2789
عنوان

اونایی که بدنسازی میرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفه ای نیست، اگر مبتدي هستی و تغذیه رو خوب رعایت میکنی شاید یکم تاثیر بزاره عضله باسن دیر رشد و دی ...

والا برامن خیلی زود فرم گرفتو داره میگیره تمریناتمو خوب ومنظم میرم. یکساعت بعدشم پروتئین کافی میخورم.. من باسنم از پشت صاف بود اصلا نداشتم الان ۳ماهه میرم خیلی برامده شده

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

میتونم مدرک مربیگری یا منبع علمی این حرف رو ببینم؟!!!! چون مسخره ترین چیزیه که تاحالا شنیده بودم! بد ...

چند ساله بدنسازی کار میکنی؟ 

حرکت انفجاری میدونی چیه؟ 

سبک میزنی به جای 15 تا 30 تا یا بیشتر تا ناتوانی بعد اگه ست اولیو 30 زدی بعدی 35 بعدی 40 این حرکت انفجاری هست بهترین حرکت برای عضله سازی هست به شرط تغذیه مناسب 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
خودم ورزش میکنم

اینجور که سر درگم میشی

بنطرم حداقل یبارو بگیر

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

برای شروع ۳ بار در هفته کافیه روز اول رو مثلا شنبه اختصاص بده به گلوت یا همون باسن .. چون عضله ی بزر ...

چقد عالی گفتی اسکرین میگیرم حتما

پس تا دو سه ماه این برنامه رو اجرا میکنم

مثلا شنبه ۴ تا حرکت باسن

دو شنبه ۴ تا پا

چهار شنبه دو سه تا بالا تنه

در کنار اینا حرکت پهلو و شکم

خوب وکافیه؟

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
اینم واس بالا تنه میزنم

شنا سوئدیه فکر کنم منم میرم سینه رو خوش فرم میکنه

چند ساله بدنسازی کار میکنی؟ حرکت انفجاری میدونی چیه؟ سبک میزنی به جای 15 تا 30 تا یا بیشتر تا ناتوان ...

من ۶ ساله حرفه ای بدنسازی کار میکنم

اول اینکه آناتومی و متد ها باهم فرق داره 

دوم اینکه بدن خانم ها هم با آقایون فرق داره 

درضمن اینطور متد هارو نمیشه همیشگی دنبال کرد

خوب میدونم انفجاری چیه اما شما مثل اینکه نمیفهمی با وزنه ی سنگین به ناتوانی رسیدن چیه عضله سوزی چی! 

حتی هنوز نمیدونی عضله تو باشگاه تخریب و تو آشپزخونه ساخته میشه.... پس اگر قراره عضله سوزی اتفاق بیفته بخاطر مصرف کم پروتیین روزانه است نه سنگین زدن

بنطرتون ازین بطری آبا بخرم توش سیمان بریزم بجا دمبل استفاده کنم😁؟

آخه دوتا دمبل پنج کیلویی خواستم بگیرم گفت کیلو ۸۰ هزار 

این بطریه ۲۵ یا۳۰هزارن

واقعا سر درگمم الان

یبار بگیر قلقش دستت میاد دیگه میتونی همون برنام رو تا دوناه بری  یاو دیگه بعدش تو اینستا کلی حرکت نشون میدون اونارو برو

من ۶ ساله حرفه ای بدنسازی کار میکنماول اینکه آناتومی و متد ها باهم فرق داره دوم اینکه بدن خانم ها هم ...

این و واس بازو میزنم

حالت دایره ای میچرخونم

ده تا روب جلو ده تا عقب

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
چقد عالی گفتی اسکرین میگیرم حتماپس تا دو سه ماه این برنامه رو اجرا میکنممثلا شنبه ۴ تا حرکت باسندو ش ...

باید برنامه داشته باشی اینطور نتیجه نمیبینی 

یا نهایت با فیلم های یوتیوب ورزش کن