2777
2789
عنوان

چه غلطی بکنم منه خنگ

115 بازدید | 1 پست

ساله باهمیم قبلا بهش خیانت کردم ولی عاشق همیم ... آدم کرموییه و خیلی زرنگه میدونه من اعصبانی بشم همه چیزو میریزم بیرون امروز بهم گفت میخوام با دوستم برم پیش یه بیزینسی پولی(دوستش واقعا اهل این چیزاس) بعد دیگه تا سه ساعت جواب گوشیمو نداد زنگ زد با خوشحالی میگفت رفتیم با یکی س.س کردم خیلی خوشگل بوده خیلی حال داد با جزئیات همه چیزو تعریف کرد هرکیم جای من بود باور میکرد دیونه شدم زورم داشت خونسردیمو حفظ کردم هرچی که به ذهنم رسید گفتم . گفتم من پیج فیک اینستا دارم با یکی از هم محله ایات چت کردم خیلی خفنه ماشین داره خیلی ازش خوشم میاد هیچوقت تو حسی که میخواستمو بهم ندادی از اکسام گفتم اونا عالین کاش الانم باهاشون بودم خلاصه هرچی که فکرشو بکنید،گفتم اونم میخندید هی ازم سوال بیشتر میپرسید به قول معروف زیر زبونمو کشید تهش گوشیو قطع کرد زنگ زد بغض کرده بود میگفت من دروغ گفتم بهت خودت میدونی من هیچوقت همچین کاری نمیکنم من امروز خونه بودم فقط خواستم اعصبانیت کنم همه چیزتو بگی تو بی ذاتی لاشی و .... قبلا هم از این کارا و شوخیا زیاد کرده بود الکی ولی ایندفعه جدی حرف میزد. حالا نه اون پیامی داده نه من پیامی دادم چجوری قضیه رو جمع کنم؟؟؟ اعتمادش کمه قبلا بهش بدی کردم مطمعنم تا اخر عمر فکر میکنه من این کارهارو واقعا کردم حالا چیکار کنم اصلا از کجا معلوم خودش اینکارو نکرده؟؟؟ چجوری بفهمونم دروغ گفتم