2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه پس باید چیکار کنم

برو پیش دکتر غدد اونا بهتر بلدن.منم اول رفتم پیش داخلی.درست بلد نبود انگار .رفتم غدد اوکی شدم.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

هر متخصص غدد هم رفتم میگن نرماله

خوب پس اوکیه حتما.چون اگه لازم بود حتما میگفت که دارو بخوری.این قرص رو نباید سر خود بخوری.خیلی خظر ناکه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

اول که رفتم پیش داخلیه گفت یه ماه لوو ۵۰ بخور.تو هفته ی ۴ مصرف قرصم بدنم خیلی داغی میکرد قشنگ تو آتیش بودم انگار

بعد یه ماه دوباره آزمایش دادم ببینم اوکی شده؟دوز داروم مناسبه؟tsh شده بود ۰.۲.فکر کن از ۵.۲ رسیده بود ۰.۲ و پر کار شده بود تقریبا.

بعد دکتره که داخلی بود گفت اوکیه همین دوز رو بخور.شک کردم داستش.رفتم متخصص غدد گفت روزهای ۵ شنبه و جمعه نخور.اوکی شدم.

اول که رفتم پیش داخلیه گفت یه ماه لوو ۵۰ بخور.تو هفته ی ۴ مصرف قرصم بدنم خیلی داغی میکرد قشنگ تو آتی ...

البته یه پزشک عمومی رفتم گفت کم کاره اون یکی دکتر ها می‌کن پانیه آخه دکتر اعصاب و روانم رفتم دستگاه هم رفتم خوب نشدم

البته به شرکت قرصی که میخری هم بستگی داره .من با قرص شرکت ابوریحان شروع کردم.بعد که رفتم پیش دکتر غدد برام از شرکت ایران هورمون نوشت.اونو خوردم اوکی شدم.

بعد قبل عید که رفتم قرص بگیرم نمیدونستم قرص ها باهم ممکنه فرق کنه دوباره ابوریحان گرفتم حس کردم حالم داره بد میشه.رفتم آزمایش دادم دیدم بله دوباره کم کار داره میشه

بعد قبل عید که رفتم قرص بگیرم نمیدونستم قرص ها باهم ممکنه فرق کنه دوباره ابوریحان گرفتم حس کردم حالم ...

یه پزشک عمومی رفتم گفت کم کاره اون یکی دکتر ها می‌کن پانیکه آخه دکتر اعصاب و روانم رفتم دستگاه هم رفتم خوب نشدم