2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم از 0.3 تا 4.04 باشه ولی تیروئیدم 5.19هس

به آنتی tpo هم بستگی داره فکر کنم چون برای خواهرم هم ۴.۸ بود دکتر گفت نمیخواد دارو بخوری.برای من آنتی هم بالا بود ولی برای خواهرم نه.برو پیش متخصص غدد

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

وقتی میخوابم انگار یه چیزی از دلم میاد بیرون، اصلا دیگه نمیتونم بخوام، عرق کردن، لرزش دست و پا، تپش ...

من اول رفتم پیش یه دکتر داخلی.گفت یه ماه لووتیروکسین ۵۰ بخور دوباره آزماسش بده

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

راستش من پیدا نکردم شما میتونید ببینید

نه آنتی نیست همینه یه ورقه؟

حتما باید آنتی TPO هم آزمایش بدی. اینکه قرص بخوری یا نه به اون هم بستگی داره

مقدار T3 خیلی بالا نبوده پس ممکنه دارو نده بهت.

برو دکتر غدد، حتما بگو این سری آنتی هم بنویسه برات

ما که خندان می‌رویم🧸☕