2777
2789
عنوان

سوال درمورد اشتراک فیلیمو

1186 بازدید | 15 پست

سلام 

دوستان من میخوام اشتراک فیلیمو برای اولین بار بگیرم

با خرید این اشتراک فیلم و سریال هایی مثل جوکر، پدرخوانده، زخم کاری و... که باید خریده بشن برای دیدن

با داشتن اشتراک بازم باید بخرم یا رایگان میشه؟

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

من رایگان می بینم از ایرانسل

منم ایرانسل هستم پس با این حساب بخوام جوکر و... ببینم نیازی نیست بخرمشون

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار اشتراک بگیری کافیه البته هرماه باید تمدید کنی 

از من میشنوی کلا نگیر تو تلگرام نگاه کن 

من همیشه اشتراک میخریدم دیدم اطرافیان میرن مفت تو تلگرام نگاه میکنن همه چیو حتی واسه فیلم بی بدن ۸۰ تومن پول بلیط آنلاین دادم دیدم جاریم مفتی میخواد ار تل نگاه کنه دیگه اشتراک نمیگیرم جوکر هم دیشب تو تل نگاه کردیم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یکبار اشتراک بگیری کافیه البته هرماه باید تمدید کنی از من میشنوی کلا نگیر تو تلگرام نگاه کن من همیشه ...

میشه آیدی اونجایی ک جوکر میزاره رو بدی خیلی دوست دارم نگاه کنم مخصوصا  بانوان رو 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
یکبار اشتراک بگیری کافیه البته هرماه باید تمدید کنی از من میشنوی کلا نگیر تو تلگرام نگاه کن من همیشه ...

ببخشید اینو می گم ولی اگر معتقدیدید دانلود از تلگرام مشکل شرعی داره و گرنه همه می دونن همه فیلما تو تلگرام هست 

منم همش از تلگرام دان میکردم 

لپ تاپم خراب شده دادمش تعمیر

با گوشیم میخوام دان کنم از تلگرام هی وسطش قطع میشه دانلودش کامل میشه تو گالری دخیره نمیشه یعنی از صبح گیرشم فقط الکی نت حروم کرد نمیدونم چه مرگشه

به این فیلم و برنامه ها عادت کردم گفتم ببینم خریدشون بصرفه یا اشتراک تا زمانی که لپ تاپم درست بشه

اشتراک بخری همه چیو می تونی ببینی ولی فیلمایی که اکران انلاینه بازم باید پرداخت کنی

اها که اینطور 

ممنونم از اطلاعات مفیدت

ببخشید اینو می گم ولی اگر معتقدیدید دانلود از تلگرام مشکل شرعی داره و گرنه همه می دونن همه فیلما تو ...

من نمیدونستم و تازه فهمیدم که همه از تل نگاه میکنن فقط من بودم ماهی صد خرده ای میدادم فیلیمو برای اینکه هفته ای یبار یه ساعت فیلم ببینم ! 

اینهمه بقیه خوردن و یه آب هم روش یه فیلم حالا به ما حروم بشه مشکلی نداره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
https://t.me/Joker_TVShow

❤❤🙏🏻

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L