2777
2789

من دوران بچگی عاااشق دوچرخه بودم که برم با دوستام دور بزنیم ولی هیچ وقت قسمت نشد الان میتونم بخرم ولی یه ذره هم برام اهمیت نداره.

واقعا هرچیزی به موقعش خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی که دانشگاه میرفتم دوست داشتم ماشین کلاس بالا داشتم تا روی بعضی پسرارو کم کنم...الان ازدواج کرد ...

😁😁

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نمره ۲۰ میخواستم از نهایی، ک امسال شد ولی شوق ندارم.

چ رشته ای دوس داری بری؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بچه بودم آرزوی ورود به تیزهوشان رو داشتم ، خیلی وقته اونجا درس میخونم ، برام عادی شد همون روزای اول.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

آرزو داشتم خونه بخرم خریدم اونم دو تا آرزوی یه ۲۰۶ خریدم ولی چند مدل بالاتر آرزوم بود ازدواج کنم بچه دار بشم کردم شدم آرزوی سفر خارج رفتم و  دیگه از هیچ چی لذت نمیبرم خوشی هام همه سطحی و زودگذره همه لحظه ای

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا