2777
2789
عنوان

بابام تولدمو عزا کرد🖤😑

421 بازدید | 19 پست

داشتیم تولد ساده می گرفتیم که بابام اومد میگه وای مردا از پنجره دارن میبیننتون و این چه لباسیه پوشیدی و ...اخرشم لبشو با چاقو برید و هزار حرف دیگه زد که راضی نبودین من بخورم واقعا بدبخت شدیم از دستش مخصوصا مامانم . به خاطر یذره خون انقد حرف بارمون کرد میگه کم مونده بیهوش شم انقد خون ازم رفت

منم چند تا حرف بهش گفتم که مارو بدبخت کردی و الحق که میگن یکی یدونه خله دیوونه اونم گفت لااقل ۱۰ نفر خواهرتو میگیرن تو رو هیچکس نمیگیره کاش هیچوقت به دنیا نمیومدی.

همیشه دعوا راه میندازه . حالا اون هیچ سال قبلم روز تولدم ننش انقد منو گریوند که به فکر خودکشی افتاده بودم . سریع رفت به مامانش گفت اون دختره میگه خدا کنه بابام بمیره راحت شم ولی واقعا من هیچ وقت اینو نگفتم خیلی لوسه 

هر کی شهید نشه بازنده اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس منو دوست نداره 

مامان بزرگم همیشه به نوه های دیگه و خواهر و برادرم کادو میده ولی اصلا به من خشک و خالی نگفت تولدت مبارک از من متنفره نمیدونم چرا . اصلا بحث کادو نیست فقط میگفت تولدت مبارک نوه 

هر کی شهید نشه بازنده اس

آخ بگردممم برات عشقم کاش نزدیکم بودی برات تو کافه تولد میگرفتم💔کاش تو کافه تولد میگرفتی

لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                           https://www.karzar.net/136819

۲روز پیش تولدم بود کسی یادش نبود. تولد نگرفتیم. میخوام تاریخ تولدمم یادم بره دلم نمیخوادکسی یادش باشه. کلا ازیاد برم و بره. تبریک خشک وخالی 

متنفرم از تولد

فامیل بابا یه پیام میدادن الان اونم نمیدن

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
مرسی فداتشم 🧡😢

خدانکنه فداتشم‌ منم انقدررر اذیتم‌نکرده این بابام چندماه پیش جلو عموم ابروم برد احمق گوه

لطفااا همگی امضا کنن سایت این پایین قرار میدم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                           https://www.karzar.net/136819
۲روز پیش تولدم بود کسی یادش نبود. تولد نگرفتیم. میخوام تاریخ تولدمم یادم بره دلم نمیخوادکسی یادش باش ...

تولدت مبارک خوشگلم البته با تاخیر 

کاش کسی تولد منم یادش نبود تا یه روز اروم داشتم بدون گریه 😢

عب نداره عزیزم ولشون کن 😢

انشالله سال بعد یه تولد خفن می گیری تو کافه یا خونه😘

هر کی شهید نشه بازنده اس
خدانکنه فداتشم‌ منم انقدررر اذیتم‌نکرده این بابام چندماه پیش جلو عموم ابروم برد احمق گوه

😘 واقعا بعضی بابا ها لیاقت بابا شدنو ندارن نباید بهشون بابا گفت 😢😢

هر کی شهید نشه بازنده اس

@mona_moh7amadi  

ممنونم🙏🏻🙏🏻💋
از صبح تا شب میگفتم الان کسی زنگ میزنه تبریک میگه ، اما نه😔دلم خیلی گرفت. نه خاله نه مادربزرگم(ازمادری انتظارندارم چون سوادنداره تولدا یادش نیس .فردا تولدخودشه) . نه فامیل پدر . هیچکس.ازخداخواستم روز تولدم منو بکشه راحت شم.
دوستم چندسال میومدکادومیداد اما الان حتی تبریکم نگفت. میخوام تولدم یادم بره ویادکسی نباشه. من اشکام خشک شدن گریم نمیاد.
بهانه دارم بخاطر ماه صفر چندسال تولد نمیخوام. کافه تاحالا نرفتم باوجوداینکه ۲۰ سالمه . تو فکر هیچکس نیستم😔😔

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
@mona_moh7amadi ممنونم🙏🏻🙏🏻💋از صبح تا شب میگفتم الان کسی زنگ میزنه تبریک میگه ، اما نه😔دلم خیل ...

فدات شم 😘

واقعا ادم ناراحت میشه ، منم هیچ کدوم از خاله هام و دایی هیچ کس هیچوقت تبریک نمیگه فقط سالی یه تولد میگرفتم که کوفتم کردن البته اونم با پس انداز خودم یک کیک گرفنم وگرنه بابام که یه جورابم نمیخره😢 

عب نداره عزیزدلم تو خیلی قوی هستی منم چند ساعت پیش میخواستم بمیرم و ارزوی مرگ میکردم ولی الان بهتر شدم .بمیرم برات 😢 تو خیلی عزیزی و مطمئن باش هیچوقت تولدت یادم نمیره مهربون🧡😘

دقیقا منم کافه ندیدم تا حالا😢 ولی روزای خوب ماهم تو راهه مطمئن باش😍

هر کی شهید نشه بازنده اس