2777
2789

بچه ها من پنج روز بینی مو عمل کردم از روز بعدش با سرم شست و شو روزی سه بار می‌شورم ولی آب داخل بینی نمیره اسپیلنت هست داخلش. پایین بینیم خون ه رو مخمه . روز در آوردن گچ توی مطب برامون تمیز میکنن؟؟ چون فیلم های در آوردن گچ میبینم همه بینی ها تمیز . کسی می‌دونه راهنمایی کنه. و کسی قرص آناهیل مصرف کرده؟

آناهیل من از سه روز قبل عمل خوردم تا یک هفته بعد عمل عالی بود اصلا کبود نشد صورتم 

در مورد سرم و اینا کم‌کم دستت میاد چیکار کنی اولش سخته نمیشه قشنگ تمیز کرد

تو مطب یکم تمیز میکنن هم روش و هم داخلش 

تحمل کن زود میگذره تموم میشه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمیز نمیکنن میگن برو روش رو بشورمن ترسیدم نشستم چرب شد و چرب موند

به منم موقع چسب عوض کردن هی می‌گفت چرا نمیشوری با لیف و صابون بشور ولی میترسیدم اصلا نمیتونستم 

بعدش دیدم نمیشه تونر و پد گرفتم با اون یکم پاک میکردم روش هم ماسک ورقه ای میزاشتم رو صورتم کامل تمیز میشد

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم