2777
2789
عنوان

وام برا خونه خریدن زوجین

88 بازدید | 7 پست

وامی چیزی هست مثلا وام مسکنی چیزی؟  شرایط چطوریه؟  چقدره؟  در حد 800تومن و اینا 

تیکر هدفمه دوستان❤    قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق !!

وام ۸۰۰ قسطش چقدر میشه کسی می دونه‌؟؟؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک مسکن وام میده برای خونه سنددار

چقدر میده؟ شرایط چطوریه؟ شما گرفتین؟ 

تیکر هدفمه دوستان❤    قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق !!
وام ۸۰۰ قسطش چقدر میشه کسی می دونه‌؟؟؟

12سال باشه میشه ماهی 12میلیون و نیم حدودا

بانک مسکن وام زوجین بخون ۷۰۰ دستتو میگیره اگه تهران باشی 

وامش ۹۶۰ ایناست منتها ۲۰۰ و خورده ای میره برای اوراق 

قسطشم ماهی ۲۰

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بانک مسکن وام زوجین بخون ۷۰۰ دستتو میگیره اگه تهران باشی وامش ۹۶۰ ایناست منتها ۲۰۰ و خورده ای میره ب ...

اوراق برنمیگرده بهمون؟  اوراق چی هست

اوراق برنمیگرده بهمون؟ اوراق چی هست

اوراق همون امیتاز وامه ،باید پول بذاری تو بانک که بهت وام بدن چون تو پول نمیذاری باید امتیاز وامو بخری ،امتیاز وام مسکن ۲۰۰ و خوردای در میاد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵