2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تو دستشویی خودشونو درست نمیشورن🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 55 پست
بنر چاپ کن بزن داخل توالت بنویس ورودی های محترم بعد از اتمام کار اثری از دستاوردهای خود بجای نگذاری ...

باید مثل مکان های عمومی رو کاغذ چاپ کنه بعد از اتمام کار لطفا سیفون را بکشید بچسبونه داخل دستشویی 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه داری؟اگه داری یه بار که دستشوییو کثیف کرده بودن به بچت بگو مامان جان میری دستشویی خوب بشور دستشو ...

نه باردارم. فقط گلاب به روت عوق میزنم. اونام اصن متوجه نمیشن انگار‌. فقط میگن ما وسواس داریم همیشه همه جارو تمیز میکنیم ولی ما که ندیدیم

نه باردارم. فقط گلاب به روت عوق میزنم. اونام اصن متوجه نمیشن انگار‌. فقط میگن ما وسواس داریم همیشه ه ...

خب اگه شوهرت اوکیه به شوهرت بگو جلوشون.شاید خجالت بکشن و به خودشون بیان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید مثل مکان های عمومی رو کاغذ چاپ کنه بعد از اتمام کار لطفا سیفون را بکشید بچسبونه داخل دستشویی 😂

آره دیگه خجالتشون بده حداقل پشت سرشون بشورن😂

بنویسه ما مسئول شست و شوی  لذت های فانی شما نیستیم 

واقعا قبول دارم. هرکی ادعاش میشه بدتره

ببین ادعا تمیزی هم با وسواس فرق داره

اصلا تمیز بودن با وسواسی بودن فرق داره

وسواس بیماریه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آره دیگه خجالتشون بده حداقل پشت سرشون بشورن😂بنویسه ما مسئول شست و شوی لذت های فانی شما نیستیم

😂

اینا اگه خجالت میکشیدن نیازی به کاغذ نبود با کاغذ هم خجالت نمیکشن

ببین ادعا تمیزی هم با وسواس فرق دارهاصلا تمیز بودن با وسواسی بودن فرق دارهوسواس بیماریه

اینا نمیدونم فازشون چیه. هرکی راجع به تمیزی حرف میزنه میگن وای مثل مایی ما انقدر میشوریم میسابیم خواهرشوهرم میگه من وسواس دارم باید همه جا برق بزنه ولی حتی موهاشو شونه میکنه جمع نمیکنه. رو ظرف ها قاشق ها همش لکه داره. بدنه لیوان. میوه ها انگار نشستس گل چسبیده به خیار. چندبارم جلوشون به همسرم گفتم اینو تمیز کن اینو بشور کثیف ولی اصن به روشونم نمیارن