2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تو دستشویی خودشونو درست نمیشورن🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 55 پست

من ۷ساله تو دستشویی خانواده شوهرم پامو نذاشتم بس که جرم توش چسبیده .از آدمایی که فکر میکنن دستشویی فقط برای اجابت مزاج هست دوری کن برای سلامتی خودت.یه دختر نوجوان بسیار با کلاس و خوشتیپ و خوشگل که پسرا تو خیابون میمیرن براش پارسال اومد خونه ما دو روز موند وقتی میرفتم دستشویی می‌دیدم رد مدفوعش رو سنگ مونده بهش هم میگفتم گردن نمی‌گرفت .به نظرم دستشویی در حد آشپزخونه باید نظافتش رعایت بشه .

یکی وسواسی بود میگفت جایی به جز خونمون میرم دستشویی به شلنگ دست نمیزنم اصلا چندشم میشه خودمم با دستمال پاک میکنم بچه هامم باید حتما همینکارو کنن وگرنه بدم میاد یه جوری میشم 😐

یکیم وسواسی بود بدتر از اون میگفت منم دستشویی عمومی نمیتونم همونجا رو سنگ بشینم چندشم میشه یکم جلوتر رو سرامیکش کارمو (💩) میکنم ... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه داری؟اگه داری یه بار که دستشوییو کثیف کرده بودن به بچت بگو مامان جان میری دستشویی خوب بشور دستشو ...

بیچاره بچه😕گوه میخوره به اعتماد به نفس بچه که 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

وقتی دستشویی انقد کثیف یعنی درستم خودشونو نمیشورن وگرنه آدم درست آب بگیر انقد کثیفی نمیمونه

تینکه خودشونو میشورن یا نه ک یه چیز شخصیه ! چی میخوای بگی ! اگ میان خونتون و دسشویی رو آب نمیریزن . پشت سرشون برو بگو انگار یکی رفته یادش رفته اب بریزه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
وقتی دارن از تمیزیشون میگن،بگو آره شما خیلی تمیزین.دوستم همش از خانواده شوهرش میناله که ....و کثیفکا ...

من امتحان میکنم ولی امیدوارم به خودشون بگیرن. گردن گیرشون ضعیف😂

بنر چاپ کن بزن داخل توالت بنویس ورودی های محترم بعد از اتمام کار اثری از دستاوردهای خود بجای نگذاری ...

عالی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بیچاره بچه😕گوه میخوره به اعتماد به نفس بچه که

قرار نیست که دعوا کنه یه تذکر آروم و مهربونانه میتونه بده یا به شوهرشم میتونه بگه چون درست میگید تذکر دادن به بچه تو‌ جمع درست نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از الان جوابشونو میدونم. میگن واااایییی چقدر بد. ما که همیشه کلی شوینده میریزیم تمیز میکنیم دستشویی ...

واقعا شاید کار اینا نیست اجنه باهاشون دشمنی دارن🤔

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من ۷ساله تو دستشویی خانواده شوهرم پامو نذاشتم بس که جرم توش چسبیده .از آدمایی که فکر میکنن دستشویی ف ...

اینام گردن نمیگیرن. البته گفتی این نمونه که گفتی یاد یکی از دوستام افتادم. یه روز اومد محل کارم رفت دستشویی بعد که رفت مدیرم اومد گفت فلانی پریودی؟ گفتم نهههه گفت ولی فکر کنم دوستت پریود بود ببین چه کرده. رفتم دیدم یه عالمه خون وسط توالت هست که آب نگرفته. مجبور شدم کل دستشویی و بشورم. انقدرم داف و به خودش میرسه باورم نشده هنوز

یکی وسواسی بود میگفت جایی به جز خونمون میرم دستشویی به شلنگ دست نمیزنم اصلا چندشم میشه خودمم با دستم ...

اینا واقعا مریضن. بعد جالب همینا با این ادعاها همش عفونت میگیرن. خب کثافت ما میدونیم مشکل از کجاست خودتون چرا نمیفهمید🤢