2777
2789
عنوان

شما باشید میرید این تولد

479 بازدید | 21 پست

هفت ساله با جاریم قهریم صدالبته ب دلیل بی ادبیای اونه و بی تربیتیهاش و از منم کوجیکتره امشب تولدپسرشه 

تا بحال هرجا منو دیده رو برگردونده و محل نداده و سالی یبار شاید همو ندیده باشیم به پای شوهرم بلند میشه اما من نه 

پریرزو برادرشوهرم به شوهرم زنگ زده  بیایید تولد و ب شوخی هم گفته کادوشم تراول باشه 

الان شوهرم مبگه بریم ؟

بخدا کم مونده بود پس بیوفتم ب زور  جلوی خودمو گرفتم سرمو نکوبم به دردیوار  عه عه 

میگم داداشت نتونسته ب زنش بگه زنگ بزنگ دعوت کن تو بمن میگی بریم  اصلا ب چه جراتی مرسیدی اینو 

بخدااا میخاستم سقفو بریزم رو سرش 

شوهرم میگه خب داداشم دعوتمون کرده دیگه پیش زنش زنگ زده  گفتم یعنی میخای بگی زنش اجازه داده بزنگه  

چطور داداشت نتونسته یبار بگه عیدی فلانی زنگ بزن تبریک بگو الان من پاشم برم با خانواده زنش سر سفره بشینم بعد هفت سال بی احترامیاش تازه خودشم زنگ نزده 

وااییی  تا کی از دست قوم شوهر باید بکشم

نه من باشم نمیرم شوهرمم نمیذارم بره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرم از دستش ب تنگ اومدن و دارن کوتاه میان چون اصلا حیا نداره  خودشون بس نیس میخان منم کوتاه بیام 

هما اون چیزایی ک برای من تابو بود برای این خانم مجازه 

بزرگتر کوچیکتر حالیش نیس خیلی بی ادبه 

هزار بار با مادرشوهرم دهن ب دهن گذاشته من بیست ساله تا بحال با مادرشوهرم درگیری مستقیم نداشتم همش گریه میکردم

الان اینا ازش میترسن بمنم میگن بترس

نرو دیوونه ای مگه شوهرتم نزاری بره ها

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
خانواده شوهرم از دستش ب تنگ اومدن و دارن کوتاه میان چون اصلا حیا نداره خودشون بس نیس میخان منم کوتا ...

عزیزم من خودم نمیرم ولی به شوهرم نمیگم نرو

چون دوتا جاری قهرین

ربطی به شوهراتون نداره

بنظرم شوهرت باید بره

نرو دیوونه ای مگه شوهرتم نزاری بره ها

بخدا  من در اون شرایط بودم مادرشوهرم نمیرفت مراسمسون میگفت تا اونارو دعوت نکنی ما نمیایم  الان میدونن  اگر نرن فقط خودشون از پسرشون فاصله میوفتن و اون ککشم نمیگزه براهمین میرن

اگه به بقیه خانم ها زنگ زده به شما نه نرو اگه فقط همسرش به آقایون زنگ زده به نظر من مشکلی نیست برو

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بخدا من در اون شرایط بودم مادرشوهرم نمیرفت مراسمسون میگفت تا اونارو دعوت نکنی ما نمیایم الان میدون ...

اگه ازاینان که بعدا حرف دربیارن بخاطر کادو نیومدید کادو رو بفرستین خودتون نرید 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
دیگه الانم دیره یک هفته اس بقیه رو دعوت کرده الانم بزنگه نمیرم هرچند صد در صد مطمعنم زنگ نمیزنه من م ...

پس نرو

به هیچ عنوان خودت رو کوچیک نکن

تلبته اگه یک هفته هست خبر دارید

باید زودتر دست به کار میشدید و به شوهرتون میگفتید زنگ بزنه شب شام برادر شوهر و جاریتون رو دعوت میکردید

اینجوری بازی برد برد با شما بود

چه ایشون میومدن  چه نمیومدن