2777
2789

از نظرم مانتو یه چیز زنانس

برای بالای ۳۵

من همش کت جین و شومیز میپوشم یا لباسای دیگه

کراپ کت چیزای جوانانه 

مصلا مانتو هر نوعیش واقعا واقعا زنانس

بلندش که هیچی

تا روی زانو

یا زیر باسن😭

دانشگاه چه غلطی کنم من

اصلا با مانتوی تا زانو چیزی جز شلوار اسکینی نمیشه پوشید🤢🤢که اونم خیلی زشته

خالا مانتوی تا زانو باشع خوبه جلو باز یاشع ولی جلوباز هم نمیزارن

در هر فلکی مردمکی میبینم؛هر مردمکش را فلکی میبینم.

عزیزم انقد دانشجو پا تیوای گوگولی تو دانشگاه هست که هیچکدوم خز نیستن این ذهنیت شماست که متاسفانه خزه تاپیک قبلی گقتم هرجایی لباس مناسب خودشو میطلبه .

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جایی قانونی داره ناچار باید رعایت کنی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

کلی مانتو دانشجویی دخترونه تو بازار و اینستا هست 

شومیز تا روی زانو و شلوار بگ هم یه نوع تیپ دخترونس برای دانشگاه

باید بلد باشی استایل کنی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
کلی مانتو دانشجویی دخترونه تو بازار و اینستا هست شومیز تا روی زانو و شلوار بگ هم یه نوع تیپ دخترونس ...

با شلوار بگ چیز بلند نمیاد 

در هر فلکی مردمکی میبینم؛هر مردمکش را فلکی میبینم.